Menu
Meubels huren voor een verkoopstyling? Huur bij KeyPro meubelhuur!

Sneller verkopen en hogere biedingen krijgen op je woning?

Kies het verkoopstyling pakket
  • De woning oogt groter
  • Oneffenheden vallen niet op
  • De woning krijgt een uitstraling die past bij de doelgroep

Een goede eerste indruk door verkoopstyling

Wordt jouw woning maar niet verkocht of zijn de biedingen op de woningen in jouw aanbod nog niet optimaal en zien kopers de potentie van de woning niet?

Onderzoek toont steeds weer aan hoe belangrijk het maken van een goede eerste indruk is. Dat begint al bij de foto’s. Een groot deel van de (online) kijkers, vindt het moeilijk om de mogelijkheden van een ruimte in te zien. Daarom wordt gekozen voor een verkoopstyling. En wist je dat een professioneel gestylde woning vaak 10 tot 15% hoger in waarde wordt geschat?

Een verkoopstyling is meer dan alleen meubels huren. Gaat het om een villa met 8 kamers of een klein appartement, een woning stylen voor verkoop doen we met oog voor detail en door optimaal gebruik te maken van de ruimte, zodat de kijker de potentie ziet en de woning sneller én beter wordt verkocht.

"Ik kreeg mijn woning maar niet verkocht, maar met behulp van de verkoopstyling, heb ik mijn woning binnen een maand, ver boven de vraagprijs verkocht"

Hoe wij jou helpen als verkoopstylist

Wanneer je een leeg huis moet inrichten voor de verkoop, zit je niet te wachten op het aanschaffen, inhuizen en installeren van alle meubels. Voor elk budget bieden we passend meubilair voor een styling. Wil je je eigen huis laten decoreren voor verkoop? Ben je makelaar en wil je de volledige verkoopstyling uit handen geven, of ben je een stylist en wil je alleen losse meubels huren voor een verkoopstyling. Een huis inrichten voor de verkoop, dat doen wij.

Het enige dat jou nog te doen staat is de lijst met producten uit het verkoopstyling meubelpakket te bekijken en te controleren aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Producten uitsluiten of toevoegen kan gemakkelijk, door deze toe te voegen of te verwijderen uit jouw winkelmand. Daarnaast kun je een volledig gepersonaliseerd pakket samenstellen. En bij vragen, bel je ons gewoon even op en kijken we met je mee.

Een verkoopstyling voor 1 maand of voor een half jaar? Het kan allebei. Vraag een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur in je mailbox!

En je bent in goed gezelschap

Op dit moment zijn meerdere makelaars en stylisten klant bij ons, maar ook als particulier helpen we jou graag jouw woning zo goed en snel mogelijk te verkopen. In het noorden maar ook onder in Nederland, of in het buitenland, verzorgen we jouw verkoopstyling!
"Ik had voor jullie geweest waren bijna geen reactie op de woning. Maar nadat jullie de woning ingericht hebben en er nieuwe foto’s zijn gemaakt, is de woning binnen een week verkocht"
Migiel van Dorsten
Huis van Groningen
Neem contact op
123Wonen maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren
Ben-s makelaardij maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren
MVGM maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren
Puur maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren
'T huis van Groningen maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren
Grunovastgoed maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren