Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Betaal per maand
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren voor woningen? Huur bij KeyPro meubelhuur!

Een woning opleveren met meubels én internet & TV?

Internet en TV

Verhuur je een woning en wil je jouw huurders ook internet en TV aanbieden? Ook daar kunnen we jou bij helpen. Binnen mum van tijd online en het nodige kijkplezier in huis. Zo heb jij als verhuurder nergens omkijken naar. Wij regelen het allemaal en zorgen voor de complete installatie. En als je het wenst, nemen we zelfs de betaling aan de provider voor jou uit handen. Je krijgt van ons dan alles netjes en overzichtelijk op één verzamelfactuur. Geen gedoe, wel zo fijn.

Belangrijk: voor de installatie van internet en TV werken we samen met provider Ziggo. Wil je er zeker van zijn dat internet en TV op tijd geregeld is? Zorg er dan voor dat je dit op tijd (minimaal 2 weken van tevoren) aangeeft.

Meubels huren voor wisselwoningen? Huur bij KeyPro meubelhuur!

Internet en TV nodig? Dat regelen we voor je!

10 jaar ervaring

Dankzij ruim 10 jaar ervaring weten we precies wat jouw klant nodig heeft

Maximale ontzorging

Wij regelen het voor jou, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt

Flexibel samenstellen

Door jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is voor jouw inrichting. Of het nu gaat om meubels of diensten.

Direct inzichtelijke prijzen

Via de webshop direct inzicht en bestellen. Wil je een offerte? Dan heb je deze binnen 24 uur in je mailbox

Bekijk onze meubelpakketten

Te laat of een onverwacht probleem?

We streven er altijd naar om jou te voorzien van een goedwerkende TV- en internetverbinding, maar we zijn wel afhankelijk van onze provider Ziggo. Zo moeten we uiterlijk 2 weken van tevoren het adres van de bewoners doorgeven, zodat de aansluiting op tijd op de gewenste locatie kan worden voltooid.

Ben je te laat of lopen we op jouw locatie tegen een probleem aan waar we echt de hulp van onze provider bij nodig hebben? Dan zorgen we er in ieder geval voor dat er binnen één week een monteur bij jouw woning langskomt.

Viktor Weisenbach
Woningcorporatie Nijestee
Het is een kwestie van bellen en afspraak maken. Als ik inrichting voor een wisselwoning nodig heb, bel ik KeyPro. Dan spreken we een datum af en dan halen jullie de sleutels op en zetten het spul neer. Makkelijker kan volgens mij niet. Ik hou van korte lijntjes, snel schakelen. Ruben voelt het ook wel aan als er druk op staat. Dan zegt hij "Nou...
Lees verder

Neem contact op