Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Direct een offerte? Gebruik de configurator
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren? Team KeyPro staat klaar

Schoonmaakservice tussen huurperiodes in?

Schoonmaakservice

Kan je eigen woning of verhuurwoning wel een flinke schoonmaakbeurt gebruiken? Of wil je een woning tussen de huur perioden in laten opfrissen? Ook daar draaien wij onze handen niet voor om. Met onze professionele schoonmaakservice komt de woning weer goed voor de dag. Naast dat de woning heerlijk fris blijft, draagt het ook nog eens bij aan een optimale conditie.

Je kiest zelf wanneer en hoe vaak je gebruik wilt maken van onze schoonmaakservice. En ook hoe grondig de schoonmaak moet zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tussentijdse schoonmaak of een uitgebreide ‘deep clean’.

Meubels huren voor wisselwoningen? Huur bij KeyPro meubelhuur!

Schoonmaakservice

10 jaar ervaring

Dankzij ruim 10 jaar ervaring weten we precies wat jouw klant nodig heeft

Maximale ontzorging

Wij regelen het voor jou, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt

Flexibel

Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak de schoonmaak moet plaatsvinden.

Direct inzichtelijke prijzen

Via de webshop krijg je direct inzicht. Wil je een offerte? Dan heb je deze binnen 24 uur in je mailbox

Bekijk onze meubelpakketten

Jouw woning spic en span

Maak je gebruik van onze schoonmaakservice, dan krijg je gegarandeerd een blikkend huis. Alle ruimtes in de woning krijgen een opfrisbeurt en ook het toilet en de badkamer worden goed schoongemaakt. Hiervoor worden de juiste schoonmaakmiddelen ingezet.

We gaan verder dan alleen het schoonmaken van ramen, deuren en meubels. Waar nodig worden spullen verplaatst, zodat we juist ook op de lastigere plekken kunnen komen. Zijn de schoonmakers klaar, dan kun jij (of jouw huurders) genieten van een topfris huis. Dat is nog eens fijn thuiskomen!

Viktor Weisenbach
Woningcorporatie Nijestee
Het is een kwestie van bellen en afspraak maken. Als ik inrichting voor een wisselwoning nodig heb, bel ik KeyPro. Dan spreken we een datum af en dan halen jullie de sleutels op en zetten het spul neer. Makkelijker kan volgens mij niet. Ik hou van korte lijntjes, snel schakelen. Ruben voelt het ook wel aan als er druk op staat. Dan zegt hij "Nou...
Lees verder

Neem contact op