Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Betaal per maand
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren voor tijdelijke woningen?

Een woning gemeubileerd én gestoffeerd opleveren?

Woningstoffering

Bij het inrichten van een woning komt veel kijken. Want met meubels en apparatuur alleen ben je er nog niet. De juiste woningstoffering maakt een huis pas echt af. Maar waar haal je nu de perfecte gordijnen en vloerbedekking vandaan? Juist, bij KeyPro! In onze shop vind je verschillende soorten raambekleding in de vorm van rolgordijnen, gordijnen, verduisterende gordijnen en vitrage. Gevonden wat je zocht? Dan zorgen wij ervoor dat de raambekleding netjes in de woning wordt opgehangen.

Naast raambekleding graag we jou ook graag advies over een passende vloer. Of je nu wilt gaan voor een vloer van pvc, zeil of laminaat, onze woningstoffering specialisten denken graag met je mee. Naast het geven van advies, zorgen we er natuurlijk ook voor dat de vloer in de woning wordt gelegd.

Je hoeft alleen maar aan te geven wat je nodig hebt. Dan maken wij op basis van jouw wensen een passende offerte. En je kunt op ons rekenen voor de complete uitvoering!

Meubels huren voor wisselwoningen? Huur bij KeyPro meubelhuur!

Woning stofferen? Ook dat kunnen wij!

10 jaar ervaring

Dankzij ruim 10 jaar ervaring weten we precies wat jouw klant nodig heeft

Maximale ontzorging

Wij regelen het voor jou, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt

Flexibel samenstellen

Door jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is voor jouw inrichting. Of het nu gaat om meubels of stoffering.

Direct inzichtelijke prijzen

Via de webshop direct inzicht en bestellen. Wil je een offerte? Dan heb je deze binnen 24 uur in je mailbox

Bekijk onze meubelpakketten

Woningstoffering maakt het verschil

Stap je een woning binnen, dan krijg je daar meteen een bepaald gevoel bij. De uitstraling van de inrichting speelt hierbij een belangrijke rol, maar minstens zo belangrijk is de woningstoffering. Niet voor niets besteden wij hier in de praktijk dan ook veel aandacht aan. Want zeg nu zelf, een huis zonder raambekleding of een kille stenen vloer voelt onnatuurlijk en kaal aan.

Met de juiste raambekleding en vloerafwerking zorg je meteen voor de nodige sfeer. We kiezen hierbij vaak voor neutrale tinten, zodat het complete plaatje rustig oogt. Zo maak je een woning huiselijk, maar houd je het tegelijkertijd ‘clean’.

Viktor Weisenbach
Woningcorporatie Nijestee
Het is een kwestie van bellen en afspraak maken. Als ik inrichting voor een wisselwoning nodig heb, bel ik KeyPro. Dan spreken we een datum af en dan halen jullie de sleutels op en zetten het spul neer. Makkelijker kan volgens mij niet. Ik hou van korte lijntjes, snel schakelen. Ruben voelt het ook wel aan als er druk op staat. Dan zegt hij "Nou...
Lees verder

Neem contact op