Menu
Full house meubelverhuur

Meubelverhuur

Full house meubelverhuur, onze specialiteit

KeyPro is een full house meubelverhuur waar je verschillende soorten meubels of meubelpakketten huurt. Voor iedere woning, kantoor, horecagelegenheid of (showbizz) productie bieden we passende (woning)inrichting aan. Meubels huren is makkelijk, snel en veelal voordeliger dan kopen. Inventaris meubelverhuur is uitermate geschikt wanneer je tijdelijk een woning wil laten inrichten. Wij zorgen ervoor dat de door jou gekozen meubels op het gewenste moment op locatie worden geleverd en gemonteerd. Zo bespaar je niet alleen veel kosten maar ook veel tijd!

Offerte binnen 24 uur en flexibele huurperiodes

Bij KeyPro hebben we jarenlange ervaring met het verhuren van meubels. Toch ineens 2 slaapkamers inrichten voor de woning in plaats van 1? Of na 12 maanden huren nog graag 3 maanden bijboeken? Dat kan! Voor veel van onze klanten is het belangrijk dat we snel schakelen en flexibel zijn, om de (tijdelijke) woning of ruimte in te richten. Vraag daarom nu een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur in je mailbox. Wij vinden het belangrijk dat jij op ons kan vertrouwen als de partij die doet wat zij belooft en naar afspraak handelt om zo de planning te behalen. Zo kan jij op ons rekenen. Naast flexibele levertijden, zijn we ook flexibel in onze huurperiodes. Van een paar uur tot 2 jaar lang meubels huren? De periode van meubelverhuur kan worden afgestemd op de huur van de woning. Jij bepaalt hoe lang!

Neem contact op met Ruben

Meer dan een meubelverhuur

Naast meubelverhuur, kunnen we ervoor zorgen dat de woning volledig sleutel klaar wordt opgeleverd. Wij bieden een totaalservice door ook het leggen van vloeren en het ophangen van gordijnen op ons te nemen. Geef jij je wensen aan? Dan denken we graag met je mee.

Wat zal meubels huren kosten?

De kosten voor het huren van meubels liggen lager dan je denkt! In onze webshop zie je direct wat het huren van een los meubelstuk of een totale inboedel kost. Je kunt direct de meubels bestellen vanuit de webshop, maar kunt er ook voor kiezen om eerst een offerte aan te vragen. Zo denken onze experts met je mee om ervoor te zorgen dat jij voldoende meubilair hebt voor jouw woning of projectruimte. Geen verassingen maar duidelijk inzicht in jouw aanvraag.

Bekijk het aanbod