Menu

Meubelverkoop

Liever meubels kopen? Ook dat kan!

Wil je snel een complete woning inrichten, van badkamer tot slaapkamer en wil je liever meubels kopen dan huren? Of wil je jouw kantoor of horeca tent een upgrade geven met nieuw meubilair? Ook dan ben je bij KeyPro aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardig meubilair.

Maar naast meubels, verzorgen we ook het bedlinnen, de wasmachine of raam- en vloerafwerking. Alles voor jou, zodat je direct kan beginnen met wonen of werken. Voor veel van onze klanten is het belangrijk dat ze op ons kunnen vertrouwen als de partij die doet wat hij belooft en naar afspraak handelt om zo de planning te behalen. En op alle koopproducten krijg je 1 jaar fabrieksgarantie. Zo kan jij altijd op ons rekenen.

Bekijk ons aanbod

Jong gebruikte meubels kopen

Naast nieuwe meubels bieden wij ook een ruim assortiment jong gebruikte tweedehands meubels voor de verkoop aan. Betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Alle tweedehands koopmeubels zijn kort in gebruik geweest en nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Van lamp, tot bijzettafel, hebben we genoeg in ons wisselende assortiment. Voor specifieke aanvragen kun je altijd even contact opnemen.

Neem contact op met Ruben