Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Direct een offerte? Gebruik de configurator
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Full house meubelverhuur

Meubelverkoop

Meubelverkoop via KeyPro

KeyPro staat bekend om de verhuur van meubilair. Maar wist je dat we ook jouw partner zijn voor meubelverkoop. De ideale oplossing wanneer je voor een langere periode of een groter project inrichting nodig hebt en je voorkeur uitgaat naar kopen in plaats van huren. Met ons uitgebreide assortiment richt je binnen mum van tijd een sfeervolle woningruimte in, van badkamer tot slaapkamer.

Naast meubelverkoop voor woningen hebben we natuurlijk ook inrichting voor zakelijke ruimtes. Handig wanneer je voor een project een volledig complex met meerdere woningen gaat inrichten, als je een kantoor van ergonomische meubels wilt voorzien of een horecagelegenheid wilt upgraden. We verkopen het allemaal, en gaan zelfs nog verder. Want naast meubelverkoop, verzorgen we ook het bedlinnen, de wasmachine of raam- en vloerafwerking. Jij vraagt, wij regelen het. Zo kan jij direct starten en optimaal gebruik maken van je locatie. Of het nu is om te wonen of te werken.

Je vindt ons aanbod met zowel huur- als koopproducten in onze shop. Selecteer aan de linkerzijde of je wilt kopen of huren.

Onze vertrouwde service, maar dan bij meubelverkoop

Want ook bij meubelverkoop geldt, afspraak is afspraak. Voordat we je meubels komen leveren, houden we je goed op de hoogte. Dat doen we door altijd een uur voor aankomst te bellen. Als klant kun je op ons rekenen en erop vertrouwen dat we het goed voor je regelen. Heb je een strakke planning? Geen probleem, dan doen we er alles aan om deze te halen. En natuurlijk kun je naast onze service ook rekenen op onze producten. Op al onze koopproducten krijg je één jaar fabrieksgarantie.

Bekijk ons koopaanbod

Gebruikte meubels kopen

Naast nieuwe meubels bieden wij ook een ruim assortiment tweedehands meubels voor de verkoop aan. Fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Onze jong gebruikte meubels zijn kort in gebruik geweest en van hoogwaardige kwaliteit. Nauwelijks van nieuw te onderscheiden. In ons wisselende assortiment vind je de mooiste items, van bijzettafel tot lamp. Nieuwsgierig wat we op dit moment aanbieden? Neem contact op met onze collega, dan weet je het meteen!

Neem contact op met Joseph