Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Betaal per maand
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren Nijmegen

Meubelverhuur Nijmegen, zo geregeld met KeyPro!

Meubelverhuur Nijmegen

We merken dat de vraag naar tijdelijke meubels steeds meer toeneemt. Zo zien wij bijvoorbeeld ook een groeiende vraag naar meubelverhuur in Nijmegen. Naast studentenhuisvesting biedt de gemeente Nijmegen namelijk ook opvangplekken aan voor mensen die in Nederland asiel aanvragen. Voor elke kantoorruimte, woning of event bieden wij een passende oplossing. We verzorgen het gehele proces van begin tot eind. Dat houdt in dat we de meubels niet alleen leveren, maar ook in elkaar en op de juiste plek neerzetten. Dit doen wij professioneel en vliegensvlug, zodat jij je kan concentreren op andere zaken.

Op zoek naar meubelverhuur in Nijmegen? Neem contact met ons op of bekijk meteen het aanbod in onze shop. We gaan graag voor je aan de slag!

Meubels huren Nijmegen

Meubels huren als particulier of voor zakelijke doeleinden?

Superservice én garantie

Onze service houdt in dat we jou bij elke stap assisteren en voor jou volledig de zorg uit handen nemen. We regelen de meubelverhuur in Nijmegen van A tot Z. Alle meubels, apparaten en accessoires worden netjes op de afgesproken dag bij jou op locatie geleverd. Maar daar houdt het voor ons nog niet op. Hierna maken we alles geheel gebruiksklaar. Installeren of monteren? Daar heb jij geen omkijken naar. En hebben wij de klus geklaard? Dan staan de koffiekopjes in de keukenkast en liggen de handdoeken klaar in de badkamer. Naast een superservice geven wij ook nog garantie op alle producten, zo lang de huurperiode loopt. Dus geen stress, wanneer er onverhoopt iets defect is. Wij lossen het sowieso snel voor je op!

Paul Grommel
International Construction Projects
"Niet alleen het organiseren van de meubelpakketten maar ook andere zaken zoals de installatie van een TV, vloeren en gordijnen werden door KeyPro geregeld."

Logeerwoning of verkoopstyling in Nijmegen

In Nijmegen is veel vraag naar tijdelijke meubelverhuur. Van het inrichten van een praktische logeerwoning tot aan de styling van een huis voor verkoop. De mogelijkheden zijn eindeloos. Logeerwoningen worden vaak bij (renovatie)werkzaamheden ingezet door woningcorporaties en aannemers. Vaak gaat het hierbij om een groot project met veel woningen. Voor de bewoners, die tijdens de verbouwing niet thuis kunnen wonen, worden dan vaak logeerwoningen beschikbaar gesteld. Naast de inrichting van logeerwoningen kunnen we in Nijmegen ook de verkoopstyling van huizen verzorgen. Voor verkoopstyling hebben we een kant-en-klaar pakket, speciaal samengesteld om de woning zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen.

Het inrichten van woningen kan je in ieder geval met een gerust hart aan ons overlaten. Wil je hier meer over weten? Neem dan zeker contact met ons op!

Meubels huren Nijmegen

Je vindt het allemaal in onze shop

In onze shop vind je alles wat je maar nodig hebt voor meubelverhuur in Nijmegen. Of je nu een gehele woning of afzonderlijke ruimte wilt inrichten. Bij ons vind je het in één oogopslag. Je kunt kiezen voor losse items, zoals meubels, textiel en huishoudelijke apparaten. Maar ook voor complete meubelsets. Deze pakketten zijn gericht op specifieke ruimtes en leefsituaties. Denk hierbij aan een set voor een badkamer, kantoor, studentenkamer of expatwoning. Naast uitgebreide meubelsets voor de inrichting van een gehele woning, bieden we ook ook kleinere pakketten aan voor een enkele kamer. Alle pakketten zijn samengesteld op basis van onze jarenlange ervaring. Zo weet je zeker dat aan alles is gedacht.

Wij helpen graag met vragen over meubelverhuur in Nijmegen. Neem gerust contact met ons op, dan denken we met je mee.

 

Victor Weisenbach
Woningcorporatie Nijestee
"Ik hou van korte lijntjes, snel schakelen. Jullie proberen altijd wat te regelen. Volgens mij zijn jullie heel flexibel daarin."

Neem contact op