Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Betaal per maand
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren Rotterdam

Meubels huren in Rotterdam? Wij regelen het voor jou!

Meubels huren in Rotterdam

Wil je als professional tijdelijk meubels huren in Rotterdam? Voor bijvoorbeeld een renovatieproject, studentenhuisvesting of een expatwoning? Of wil je als particulier een woning tijdelijk maar toch sfeervol inrichten? Bij ons kan het allemaal! Bovendien denken we graag met je mee. En onze stylist geeft je praktische tips waar je echt iets aan hebt.

Zoek voor het huren van meubels in Rotterdam dus niet verder. Wij nemen het gehele proces voor jou uit handen, zodat jij binnen no-time beschikt over een volledig ingerichte woning. Neem contact met ons op of kies een compleet samengesteld pakket. Dan gaan we meteen voor je aan de slag!

Meubels huren Rotterdam

Meubels huren als particulier of voor zakelijke doeleinden?

Service van begin tot eind

Wil je meubels huren in Rotterdam, reken dan op onze uitstekende service. Ons werk stopt niet na de levering van jouw meubels en apparaten. We zetten alles netjes in elkaar en vertrekken pas als alle apparaten piekfijn werken. Hier bovenop zorgen we er ook voor dat alles op de juiste plek komt te staan. Kortom, je hoeft zelf niks te doen. Nou ja, behalve de meubels of een compleet pakket uit te kiezen. Dat wel natuurlijk…

Naast onze service bieden we ook volledig garantie aan. Gaat er tijdens de huurperiode een meubelstuk kapot of is een item aan vervanging toe? Dan valt dit onder de garantie. Geef het aan ons door en wij lossen het zo snel mogelijk voor je op. Meubels huren in Rotterdam is bij ons zo geregeld!

Paul Grommel
International Construction Projects
"Niet alleen het organiseren van de meubelpakketten maar ook andere zaken zoals de installatie van een TV, vloeren en gordijnen werden door KeyPro geregeld."

Logeerwoning inrichten in Rotterdam

Een logeerwoning in Rotterdam is een uitkomst tijdens de bouw of renovatie van sociale huurwoningen. Het is namelijk niet altijd mogelijk om tijdens de verbouwing in je eigen woning te blijven. Een logeerwoning is een tijdelijke woning, waar bewoners gedurende de werkzaamheden verblijven. Deze woning moet natuurlijk wel huiselijk zijn met een frisse uitstraling. Speciaal hiervoor hebben we meerdere kant-en-klare pakketten voor logeerwoningen in ons assortiment. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf de inrichting samen te stellen in onze shop. Heb je de inrichting niet meer nodig? Dan komen we alles gewoon weer ophalen in Rotterdam!

Wil je vooraf sparren met één van onze collega’s? Dat kan! Neem contact met ons op voor het inrichten van logeerwoningen in Rotterdam en omgeving.

Meubels huren Rotterdam

Bekijk onze complete pakketten

Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken hebben we verschillende complete pakketten samengesteld, terug te vinden in onze shop. Dankzij onze jarenlange ervaring in de meubelverhuur, weten we ondertussen precies welke meubels en eventuele apparatuur waar nodig zijn. Een student die in een studentenkamer gaat wonen, heeft andere behoeftes dan een expat. Onze pakketten zijn aangepast op uiteenlopende klantwensen en de mogelijkheden van verschillende woningtypes en kamersoorten. Ook bieden wij een pakket aan voor verkoopstyling, om zo een woning van zijn beste kant te laten zien aan potentiële kopers.

Loop je ergens tegenaan of heb je vragen over meubels huren in Rotterdam? Neem dan zeker even contact met ons op.

 

Victor Weisenbach
Woningcorporatie Nijestee
"Ik hou van korte lijntjes, snel schakelen. Jullie proberen altijd wat te regelen. Volgens mij zijn jullie heel flexibel daarin."

Neem contact op