Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Direct een offerte? Gebruik de configurator
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren Groningen

Meubels huren in Groningen? Regelen wij voor je!

Meubels huren in Groningen? 

Voor jezelf of een project meubels huren in Groningen, daar helpen wij jou graag bij. Wij verhuren meubels en leveren deze in alle delen van het land, zelfs over de grens. En dat niet alleen. We richten de ruimte ook helemaal voor je in. Geen gedoe, wel zo fijn. Bij onze vestiging in Groningen kun je als beste terecht voor het huren van meubels in het noorden van Nederland. En of het nu is voor het inrichten van woningen, kantoren of een event. Wij doen het allemaal.

In onze overzichtelijke shop stel je zelf gemakkelijk een pakket met meubels samen. Of, nog makkelijker. Kies een compleet door ons samengesteld pakket. Na het plaatsen van je bestelling gaan we meteen voor je aan de slag.

 

Meubels huren Groningen

Meubels huren als particulier of voor zakelijke doeleinden?

Kwaliteit, service én garantie. Daar kun je bij ons op rekenen!

Bij KeyPro bieden we meer aan dan alleen de verhuur van meubilair. Voor jou gaan we graag een stapje verder. Vertrouw naast onze kwalitatieve meubels ook op een goede service én garantie. Wil je meubels huren in Groningen? Dan regelen wij het tot in de puntjes. We komen het meubilair en eventuele apparaten op het afgesproken tijdstip bij je leveren, installeren en monteren. Van volledig ingerichte keukenla tot robuuste bank en televisie. Wanneer wij klaar zijn, heb jij een volledig ingerichte en werkende ruimte.

Meubels huren in Groningen was nog nooit zo makkelijk. En gaat tijdens de huurperiode onverwacht iets stuk? Reken dan op onze garantie. Wel zo’n fijn idee!

Paul Grommel
International Construction Projects
"Niet alleen het organiseren van de meubelpakketten, maar ook andere zaken zoals het installeren van een TV, vloeren en gordijnen werden door KeyPro geregeld."

Logeerwoning in Groningen

Tijdens verbouwingen of renovaties is het soms voor huurders niet mogelijk om in hun eigen huis te verblijven. Het gebruik van een logeerwoning is dan de ideale oplossing. Ook in Groningen bieden wij complete inboedels met meubilair, accessoires en apparatuur aan, speciaal voor tijdelijk gebruik. Met onze stijlvolle meubels geef je jouw logeerwoning binnen mum van tijd een warme en comfortabele sfeer. Hoe lang je de meubels in Groningen wilt huren is aan jou. Niet meer nodig? Geen probleem, dan halen we gewoon alles weer bij je op. Het inrichten van een logeerwoning was nog nooit zo makkelijk!

Meubels huren Groningen

Complete pakketten én alles online bestellen

We maken het zelfs nog een stapje makkelijker: met onze complete meubelsets. In onze shop heb je de mogelijkheid om een compleet pakket te kiezen. En voor (bijna) elke situatie is een passend meubelpakket beschikbaar. Of je nu een expatwoning gaat inrichten, een compleet startpakket zoekt of meubilair nodig hebt voor een verkoopstyling. Niet een heel huis inrichten, maar alleen 1 of meer kamers? Ook dat is mogelijk. We hebben ook pakketten voor een studentenkamer, kantoor of alleen een keuken. Deze complete meubelsets zijn zorgvuldig samengesteld om meteen een huiselijk gevoel te creëren en in ‘no time’ een kant-en-klare woning of kamer te hebben.

Wil je graag meubels huren in Groningen, maar weet je niet hoe te beginnen? Neem gerust contact met ons op! Wij denken graag met jou mee!

 

Victor Weisenbach
Woningcorporatie Nijestee
"Ik hou van korte lijntjes, snel schakelen. Jullie proberen altijd wat te regelen. Volgens mij zijn jullie heel flexibel daarin."

Neem contact op