• Maandelijks opzegbaar
  • Levering door heel Nederland
  • Betaal per maand
  • Transport nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren? Team KeyPro staat klaar

Meubelverhuur, bespaar geld en tijd

Meubelverhuur, dé oplossing voor een tijdelijk interieur

Wil je in een handomdraai een ruimte inrichten met stijlvolle meubels? Dan is meubelverhuur de ideale oplossing. We bieden een breed assortiment hoogwaardige verhuurmeubels, voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om meubelverhuur voor een kort event of het huren van een interieur voor een tijdelijke woning, wij regelen het.

Dankzij onze meubelverhuur service vind je eenvoudig en snel de juiste meubels. Modern, klassiek, industrieel of vintage? We hebben het allemaal in ons assortiment. Banken, fauteuils, eettafels, stoelen, kasten, bedden en nog veel meer. Neem meteen een kijkje in onze webshop.

  • Bespaar geld en tijd met tijdelijke meubelverhuur
  • Een interieur huren die past bij elke gewenste sfeer of doel
  • Profiteer bij meubelverhuur van flexibele periodes
  • Geen bijkomende kosten, maar alles in één duidelijke offerte
  • Bezorgd op elke gewenste locatie in heel West-Europa

Meubels huren als particulier of voor zakelijke doeleinden?

Meubelverhuur, daar weten wij alles van!

Ruim 10 jaar geleden begon oprichter Willem met de verhuur van meubels aan expats. Het is nu moeilijk voor te stellen, maar destijds stonden veel woningen in Nederland leeg. Tegelijkertijd was het voor expats bijna onmogelijk om een gemeubileerd huis te vinden. Maar daar was dé oplossing: tijdelijke meubelverhuur. Ondertussen is ons assortiment met meubels voor verhuur enorm uitgebreid. En vandaag de dag schakelen klanten ons in voor tijdelijke meubelverhuur voor allerlei doeleinden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Paul Grommel
International Construction Projects
"Niet alleen het organiseren van de meubelpakketten, maar ook andere organisatorische zaken zoals TV, vloeren en gordijnen werden door KeyPro geregeld."

Tijdelijke meubelverhuur? Op ons kun je rekenen!

10 jaar ervaring

Dankzij ruim 10 jaar ervaring weten we precies wat jij of jouw klant nodig heeft

Flexibele huurperiodes

Voor een uur, één dag huren of 4 jaar huren? Jij bepaalt zelf hoe lang je iets nodig hebt!

Samengestelde pakketten

Door jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is voor jouw interieur. En je voegt makkelijk zelf meubels of diensten toe!

Direct inzichtelijke prijzen

Via de webshop direct inzicht en bestellen. Wil je een offerte? Dan heb je deze binnen 24 uur in je mailbox

Bekijk onze meubelpakketten

Meubels leasen? Dan hoef jij alleen te kiezen

Of je nu als particulier meubels wilt leasen of voor de zakelijke markt op zoek bent naar tijdelijke meubelverhuur, wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. In onze webshop hebben wij speciaal voor jou al een aantal kant-en-klare pakketten samengesteld. Het is dus een kwestie van kiezen, in je winkelwagen plaatsen en je order verzenden.

En dan wachten? Nee hoor, binnen 24 uur ontvang je de offerte voor het leasen van de meubels in je mailbox. Daarna maken we een afspraak en komen we de meubels op het afgesproken moment leveren. Zo bespaar jij niet alleen geld maar ook tijd.

Meubels huren voor woningen? Huur bij KeyPro meubelhuur!

Meubelverhuur in Nederland tot over de grens

Dagelijks rijden wij heel Nederland door, en gaan voor onze klanten zelfs over de grens. Voor jou doen wij alles om de meubelverhuur perfect op tijd en netjes te verzorgen. Wij leveren verhuur meubels door heel Nederland, inclusief de steden Nijmegen, Den Haag, Limburg en Breda.

En of je nu een tijdelijk interieur wilt huren voor een dag, een week, een maand of jaren, het kan allemaal. Onze vrolijke en ervaren medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Victor Weisenbach
Woningcorporatie Nijestee
"Ik hou van korte lijntjes, snel schakelen. Jullie proberen altijd wat te regelen. Volgens mij zijn jullie heel flexibel daarin."

Neem contact op