KeyPro Furniture Rental Meubelverhuur[data-lity-desc]

Even voorstellen

Wij stellen ons graag aan u voor! Wilt u meubels huren om tijdelijk een woning in te richten? KeyPro is dé specialist en maakt iedere woning in een handomdraai sleutelklaar. KeyPro verhuurt meubels en meubelpakketten. Voor een vast bedrag per maand heb jij een bank, bed, tafel of een ander meubelstuk of een meubelpakket.

Maar waarom huren?
Onze economie is aan het veranderen, we leven steeds meer in een gebruikerseconomie. We betalen tegenwoordig liever voor het gebruik van producten dan voor het bezit ervan. Denk maar eens aan huizen, fietsen, auto’s. Veel mensen kopen deze producten niet meer maar betalen een vast bedrag per maand voor het gebruik ervan. Via KeyPro kun jij je meubels huren. Zo weet je elke maand wat voor bedrag je kwijt bent en kunt je van interieur veranderen zonder het milieu te belasten.

Is kopen ook mogelijk?
Absoluut, al onze meubels zijn te koop. In onze shop kun je kiezen voor de optie koop of huur. 

Maar wij gaan verder. Wij inspireren en faciliteren, zodat mensen kunnen excelleren in een fijn thuis! Want wat is nu fijner dan een ontspannen gevoel van thuiskomen.

Woningstyling
Woningstyling voor verkoop


Projectinrichting

 

In 2011 is KeyPro ontstaan met als doel om mensen te ontzorgen in het woongenot. In de stad Groningen nam tijdelijke huur een vogelvlucht en daarbij behoorde ook in interieur. Wij zijn daarop ingesprongen om expats en projectontwikkelaars te voorzien van tijdelijk meubilair. In deze tijd is tijdelijke huur nog interessanter geworden, omdat mensen vaker willen wisselen van interieur en zich tegelijkertijd bewuster zijn van de gevolgen (duurzamer). Wij ontzorgen graag op basis van persoonlijk contact. Stuur ons de plattegrond van uw woning, van uw project, vertel ons uw wensen en het budget. Dan stellen wij een offerte op maat voor u op. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan zorgen wij voor het sleutelklaar maken van uw woning.

CircularLiving® - het duurzame label van KeyPro

Zo begon het avontuur van CircularLiving®. Het zoeken naar een antwoord op de vraag waarom? Waarom zou een groot bedrijf, een expat of student geen circulaire meubels willen aanschaffen, waarom nieuwe kopen? Waarom zou jij geen circulaire meubels willen huren?
Waarom zou je meubels kopen als je ze tijdelijk nodig hebt? Investeer jij nog in producten waarvan je weet dat je ze op (korte) termijn gaat weggooien? Waarom alle grondstoffen gebruiken en niets nalaten voor de volgende generaties?

Wij zijn van mening dat er voldoende geproduceerd is en wordt en dat deze productie ten koste gaat van natuur en mens. Er zijn al prachtige duurzame meubelstukken te vinden. Als we deze nou eens refurbishen en kunnen verhuren of verkopen? De CircularLiving® collectie bestaat enkel uit producten welke hergebruikt kunnen worden en/of  bestaan of gemaakt zijn van bestaande producten.

Circulaire inrichting
Inrichting by CircularLiving

Circulaire eventinrichting
Circulaire Eventinrichting tijdens Let's Gro 2019

 

 

 

 

 

 

 

Binnen de CircularLiving® collectie zijn er 2 productlijnen. 

De nieuwe CircularLiving® collectie bestaat uit items welke geproduceerd zijn van duurzame materialen. Deze materialen bestonden al en kunnen aan het einde van de levensduur duurzaam verwerkt worden. Het cradle to cradle concept.  Dat betekent dat elke grondstofen elk materiaal dat voor een product gebruikt wordt ook weer moet kunnen worden hergebruikt. Nu is dat bij recycling vaak natuurlijk ook het geval, maar wat C2C nog een extra dimensie geeft is het feit dat de grondstof geen waarde mag verliezen bij het hergebruik.

De bestaande CircularLiving® zijn items welke al bestaan. Wij knappen ze op en zorgen voor een verlenging van de levensduur. De items welke we in deze categorie verhuren zijn wisselend. Dit omdat wij van te voren niet weten welke meubelstukken we tegenkomen en kunnen opknappen. We leveren maatwerk bij de stijl welke de klant wil.

Circulair is een woord welke je tegenwoordig op veel plekken tegenkomt. Gebruiken we het woord niet te pas en te onpas? Voordat wij definitief voor deze naam kozen besloten wij dat we eerst een juiste onderligger moesten hebben. Wat is CircularLiving® voor ons? 

Ten eerste is het een state of mind. De bewustwording dat je dingen anders wil, dat je bij wil dragen aan de toekomst van aarde en mens. We moeten elkaar trainen om anders te denken. Om niet standaard producten te kopen maar eerst te bedenken waar het vandaan komt, moet je het echt kopen, wat zijn de consequenties? Om niet standaard de afval in de prullenbak te gooien maar te bedenken wat het is, wat kan je ermee? 
Wij willen als bedrijf zo min mogelijk de aarde en mens bevuilen en juist iets bijdragen. Wij willen niet beweren dat wij direct alles 100% goed doen, we zitten volop in transitiefase. De intentie is om 100% circulair te zijn in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Daar waar wij nog niet 100% circulair zijn compenseren wij het op een ander vlak.

Voor meer informatie zie onze webite CircularLiving®Locatie

In 2018 is KeyPro gevestigd in het Stadslab op het Suikerunie terrein. Wij hebben hier onze eigen loods waarin wij onze voorraad kunnen opslaan en de orders verwerken. Het Stadslab bleek de uitkomst voor KeyPro. We merken dat we door de ruimte en onze nieuwe magazijnindeling nog efficiënter kunnen werken. Bovendien is het Stadslab volledig modulair, iets wat goed bij onze duurzame visie past. In het Stadslab is onze showroom ook te vinden, we proberen deze regelmatig aan te passen aan onze huidige voorrraad. Dit is precies de professionalisering die nodig was om verder te groeien. We zijn reuze trots dat we dit met z’n allen hebben kunnen realiseren. Het Stadslab bruist van de energie, het is de broedplaats van Groningen en er vinden regelmatig evenementen plaats. Nieuwsgierig? Check https://stadslabgroningen.nl voor meer informatie.


Showroom Groningen in het Stadslab

Showroom Amsterdam
Showroom Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

Sinds augustus hebben wij onze tweede vestiging geopend. Trots zijn we op onze locatie in Amsterdam!
Maak een afspraak om onze showroom te komen bewonderen.

Contact opnemen