[data-lity-desc]

Wij stellen ons graag aan u voor! Wilt u meubels huren om tijdelijk een woning in te richten? KeyPro is dé specialist en maakt iedere woning in een handomdraai sleutelklaar. Maar wij gaan verder. Wij inspireren en faciliteren, zodat mensen kunnen excelleren in een fijn thuis! Want wat is nu fijner dan een ontspannen gevoel van thuiskomen.


 

 

In 2011 is KeyPro ontstaan met als doel om mensen te ontzorgen in het woongenot. In de stad Groningen nam tijdelijke huur een vogelvlucht en daarbij behoorde ook in interieur. Wij zijn daarop ingesprongen om expats en projectontwikkelaars te voorzien van tijdelijk meubilair. In deze tijd is tijdelijke huur nog interessanter geworden, omdat mensen vaker willen wisselen van interieur en zich tegelijkertijd bewuster zijn van de gevolgen (duurzamer). Wij ontzorgen graag op basis van persoonlijk contact. Stuur ons de plattegrond van uw woning, van uw project, vertel ons uw wensen en het budget. Dan stellen wij een offerte op maat voor u op. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan zorgen wij voor het sleutelklaar maken van uw woning.

 


 

Duurzaam ondernemen

Wij geloven in een circulaire economie waarbij men betaalt voor de ervaring en gebruik in plaats van het bezitten van goederen. Door het (her)gebruiken van duurzame (gerenoveerde) producten dragen wij bij aan de ecologische en sociale doelstellingen. KeyPro is het meest vooruitstrevende bedrijf op het gebied van het aanbieden van meubilair als een service. Wij gaan er voor zorgen dat circulair (woon)meubilair voor iedereen betaalbaar en bereikbaar wordt.


 

Locatie

In 2018 is KeyPro gevestigd in het Stadslab op het Suikerunie terrein. Wij hebben hier onze eigen loods waarin wij onze voorraad kunnen opslaan en de orders verwerken. Het Stadslab bleek de uitkomst voor KeyPro. We merken dat we door de ruimte en onze nieuwe magazijnindeling nog efficiënter kunnen werken. Bovendien is het Stadslab volledig modulair, iets wat goed bij onze duurzame visie past. In het Stadslab is onze showroom ook te vinden, we proberen deze regelmatig aan te passen aan onze huidige voorrraad. Dit is precies de professionalisering die nodig was om verder te groeien. We zijn reuze trots dat we dit met z’n allen hebben kunnen realiseren. Het Stadslab bruist van de energie, het is de broedplaats van Groningen en er vinden regelmatig evenementen plaats. Nieuwsgierig? Check https://stadslabgroningen.nl voor meer informatie.


 

Sinds augustus hebben wij onze tweede vestiging geopend. Trots zijn we op onze locatie in Amsterdam!
Maak een afspraak om onze showroom te komen bewonderen.

Showroom Amsterdam

 

Contact opnemen