Menu
Meubels huren voor woningen? Huur bij KeyPro meubelhuur!

Appartementen van een nieuw complex sneller verhuren of verkopen?

Stel het modelwoning pakket samen
  • De woning oogt groter
  • De woning krijgt een uitstraling die past bij de doelgroep
  • Betere foto's en daardoor meer aanvragen

Modelwoning styling, omdat de eerste indruk telt!

Appartementen of studio’s van een nieuw vastgoed concept verhuren of verkopen, maar tekort aan aanvragen?

Onderzoek toont steeds weer aan hoe belangrijk het maken van een goede eerste indruk is. Dat begint al bij de foto’s. Een groot deel van de kijkers, vindt het moeilijk om de mogelijkheden van een ruimte in te zien. Daarom wordt gekozen voor een modelwoning. Maar wanneer je een nieuw appartement moet inrichten als modelwoning, zit je niet te wachten op het aanschaffen, inhuizen en installeren van alle meubels.

Wij zijn een meubelverhuur maar gaan verder dan dat. Een modelwoning is meer dan alleen meubels huren. Een appartement inrichten en stylen voor verhuur of verkoop doen we met oog voor detail en door optimaal gebruik te maken van de ruimte. Zo ziet de potentiële huurder of koper de potentie van de ruimte, proeft de sfeer en worden de woningen sneller verhuurd of verkocht.

"Ons contract loopt nog een half jaar, maar jullie mogen het meubilair nu na een maand weer ophalen. Alle appartementen zijn verkocht"

Hoe wij jou helpen als verkoopstylist

Voor elk budget bieden we passend meubilair voor een modelwoning styling. Wil je één modelwoning laten inrichten of zijn het er meerdere? Of ben je een stylist en wil je alleen losse meubels huren voor een verkoopstyling? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en dan nemen wij het transport, installatie, monteren en het stylen van de modelwoning op ons.

Het enige dat je nog te doen staat is de lijst met producten uit het verkoopstyling pakket bekijken en te controleren aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Producten uitsluiten of toevoegen kan gemakkelijk, door deze toe te voegen of te verwijderen uit jouw winkelmand. Daarnaast kun je een volledig gepersonaliseerd pakket samenstellen. En bij vragen, bel je ons gewoon even op en kijken we met je mee.

Een modelwoning styling voor 1 maand of voor een half jaar? Het kan allebei. Vraag een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur in je mailbox!

En je bent in goed gezelschap

Op dit moment zijn meerdere makelaars en stylisten klant bij ons, maar ook als particulier belegger helpen we jou graag een woningcomplex zo snel mogelijk te verhuren of te verkopen. In heel Nederland maar ook in het buitenland, verzorgen we jouw modelwoning!
"De grootste kracht van Keypro vind ik hun prijs kwaliteit verhouding. Zij handelen snel en zijn aanzienlijk goedkoper dan verschillende concurrenten"
Marcha Scholten
MVGM makelaars
Neem contact op
123Wonen maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren
Ben-s makelaardij maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren
Groningse Panden maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren
MVGM maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren
Puur maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren
'T huis van Groningen maakt gebruik van de dienstverlening van KeyPro door meubels te huren