Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Betaal per maand
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren Den Haag

Meubels huren Den Haag? KeyPro heeft het!

Meubels huren Den Haag

Wil je (tijdelijk) een woning inrichten en hiervoor meubels huren in Den Haag? Dan hebben we goed nieuws! In onze shop vind je een ruim meubelaanbod voor elk type woning en afzonderlijke ruimte. We hebben werkelijk aan alles gedacht. Zodat elke woning snel en zonder inspanning voor je wordt ingericht. Den Haag is bij uitstek een geliefde stad onder expats. Ben je van plan om een expatwoning in te richten in Den Haag en zoek je een passende en smaakvolle inrichting? Wij nemen het hele proces graag voor jou uit handen.

Voor het huren van meubels in Den Haag, zit je bij ons goed! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op!

Meubels huren Den Haag

Meubels huren als particulier of voor zakelijke doeleinden?

Kwaliteit waar je op kunt rekenen

Kies je ervoor om bij ons je meubels te huren voor je woning, ruimte of event in Den Haag, reken dan maar op kwaliteit. Nadat je alle losse meubels of een compleet pakket hebt gekozen, nemen wij de rest voor onze rekening. We leveren alles netjes af op jouw locatie, zetten waar nodig items in elkaar en zorgen dat apparaten volledig werken. Tot slot zetten we alles op de juiste plek neer. Even knipperen en de woning is geheel gebruiksklaar. En gaat er tijdens de huurperiode onverhoopt iets stuk of is een meubel versleten? Geef het aan ons door en we lossen het zo snel mogelijk voor je op.

Paul Grommel
International Construction Projects
"Niet alleen het organiseren van de meubelpakketten maar ook andere organisatorische zaken zoals TV, vloeren en gordijnen werden door KeyPro geregeld."

Van logeerwoning tot verkoopstyling in Den Haag

Tijdens een uitgebreide verbouwing of renovatie is een logeerwoning een uitkomst voor huurders. De bewoners ontvluchten in de tussentijd de ‘bouwput’ en verblijven op een rustige, fijne plek elders in Den Haag. Voor het inrichten van logeerwoningen hebben we meerdere pakketten samengesteld. Zo is er voor elke vereiste logeerwoning in Den Haag, een geschikte inrichting samen te stellen.

Ook voor verkoopstylingen in Den Haag hebben we een compleet meubelpakket in ons assortiment. Met de juiste inrichting, worden de belangrijke punten van een woning benadrukt, vallen oneffenheden minder op en verhoogt dit de waarde van een woning. Bepaal zelf welke meubels je huurt, voor hoe lang en voor hoeveel woningen.

Meubels huren Den Haag

Alles in één met onze complete pakketten

In onze shop vind je verschillende complete meubelpakketten. Meubels huren in Den Haag was nog nooit zo makkelijk. We hebben pakketten voor complete woningen, maar ook kleinere meubelsets voor een enkele kamer of ruimte. Aan alles is gedacht. Van handdoeken tot aan keukenspullen. Onze pakketten zijn compleet en aan te passen aan elke woonsituatie. Nadat je een pakket in de winkelwagen hebt toegevoegd, kan je uiteraard zelf producten toevoegen of verwijderen. Op die manier pas je het pakket helemaal aan jouw wensen aan.

Loop je ergens tegenaan of heb je vragen over het huren van meubels in Den Haag? Neem dan zeker contact met ons op!

Victor Weisenbach
Woningcorporatie Nijestee
"Ik hou van korte lijntjes, snel schakelen. Jullie proberen altijd wat te regelen. Volgens mij zijn jullie heel flexibel daarin."

Neem contact op