[data-lity-desc]

Meubelverhuur, onze specialiteit

Bij KeyPro kunt u verschillende soorten meubels huren. Voor ieder huis bieden wij een passende woninginrichting aan. U kunt bij ons los meubilair huren, maar u kunt ook kiezen voor een compleet meubelpakket. Meubels huren is makkelijk, snel en vaak voordeliger dan kopen. Het huren van meubilair is uitermate geschikt wanneer u tijdelijk een woning wilt (laten) inrichten. Wij zorgen ervoor dat de door u gekozen meubels op het gewenste moment op uw locatie worden geleverd en gemonteerd. En bij de huur van meubels komen geen kostbare opslagkosten kijken. Zo bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook geld!

Meubels huren, uitermate flexibel

KeyPro heeft jarenlange ervaring in het verhuren van meubels. Voor veel van onze klanten zijn de belangrijkste redenen bij een (tijdelijke) woninginrichting snelheid en flexibilteit. Kiest u voor het huren van meubels, dan bent u snel voorzien van een mooi interieur en zit u nergens voor lange tijd aan vast. Bovendien bieden wij u een ruime keuze huurmeubilair. En ook voor de verdere inrichting van de woning hoeft u niet verder te zoeken. In onze webshop vindt u ook allerlei keukenapparatuur, witgoed en textiel.

Snel een complete woninginrichting

Het huren van meubels is ideaal als u of uw medewerkers tijdelijk op een bepaalde locatie verblijven. De periode van de huur kan worden afgestemd op de huur van de woning. Desgewenst kunnen wij er ook voor zorgen dat de woning volledig sleutelklaar wordt opgeleverd. Wij bieden een totaalservice door de woning van top tot teen onder handen te nemen. Schilderwerk, het leggen van een vloer of gordijnen op te hangen? Niets gaat ons te ver. Wij horen graag wat u wensen zijn en denken met u mee om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat kost het huren van meubels?

Het huren van meubels is goedkoper dan u denkt! In onze overzichtelijke webshop ziet u direct wat het huren van een inboedel kost. U heeft de keuze om direct de meubels te bestellen. maar u kunt vanzelfsprekend ook alleen de prijzen raadplegen. Op deze manier weet u precies wat het leasen van meubels kost en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!