Naast het huren van meubels kunt u ook terecht voor

Verkoopstyling, geef kopers of huurders meer huis voor hun geld!

Bij de verkoop of verhuur van een woning krijgt u geen tweede kans voor een goede eerste indruk. Met verhuur- en verkoopstyling van KeyPro bent u zeker van een optimale woningpresentatie, waarmee u een breed publiek aanspreekt. Zo verhoogt u de verhuur- of verkoopkansen van uw woning.

Stoffering, uw woning in een nieuwe jas

Wilt u uw woning voorzien van raambekleding of vloerbedekking? Ook dan bent u bij KeyPro aan het juiste adres. Wij kunnen u werkelijk alles bieden op het gebied van stoffering en helpen u graag met de inrichting van uw woning. Harde of zachte vloerbedekking, trapbekleding of gordijnen? Geef uw wensen aan ons door en wij regelen ’t. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Schoonmaakservice, fris en glashelder

Wilt u uw woning graag periodiek laten schoonmaken? KeyPro biedt uitkomst op het gebied van professionele schoonmaakservice. Zo blijft uw woning fris en in een optimale conditie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Internet en/of energie, ook dat kunnen wij regelen

Internet en energie, essentieel in een woning. Geen tijd en zin om het te regelen? Geen probleem, wij nemen deze zorg graag uit uw handen. Wij gaan snel voor u op zoek naar een betrouwbare en voordelige leverancier en zorgen ervoor dat u er verder geen omkijken naar heeft. Wel zo makkelijk!