Services

KeyPro, meer dan meubelverhuur

KeyPro is dé specialist in tijdelijke woninginrichting, maar wij gaan verder.

Naast het huren van meubels kunt u bij ons ook terecht voor:
 
•    Professionele verkoopstyling
•    Woningstoffering
•    Schoonmaak van uw woning
•    Het regelen van internet en/of energie

Wilt u meer weten over onze andere services? Neem contact met op ons, wij staan u graag te woord!

Verkoopstyling, geef kopers meer huis voor hun geld
Bij de verkoop van een woning krijgt u geen tweede kans voor een goede eerste indruk. Met verkoopstyling van KeyPro bent u zeker van een optimale presentatie van uw woning, waarmee u een breed publiek aanspreekt. Zo verhoogt u de verkoopkansen van uw woning. 
Lees meer over verkoopstyling

Stoffering, uw woning in een nieuwe jas
Wilt u uw woning voorzien van raambekleding of vloerbedekking? Ook dan bent u bij KeyPro aan het juiste adres. Wij kunnen u werkelijk alles bieden op het gebied van stoffering en helpen u graag met de inrichting van uw woning. Harde of zachte vloerbedekking, trapbekleding of gordijnen? Geef uw wensen aan ons door en wij regelen ’t. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Schoonmaakservice, fris en glashelder
Wilt u uw woning graag periodiek laten schoonmaken? KeyPro biedt uitkomst op het gebied van professionele schoonmaakservice. Zo blijft uw woning fris en in een optimale conditie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Internet en/of energie, ook dat kunnen wij regelen
Internet en energie, essentieel in een woning. Geen tijd en zin om het te regelen? Geen probleem, wij nemen deze zorg graag uit uw handen. Wij gaan snel voor u op zoek naar een betrouwbare en voordelige leverancier en zorgen ervoor dat u er verder geen omkijken naar hebt. Wel zo makkelijk!