Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Betaal per maand
Installatie nemen wij uit handen
Menu

Meubels kopen voor op Curaçao?

 • Breed assortiment voor elke interieurstyle
 • De gehele inboedel in één keer besteld
 • Europese kwaliteit en moderne items

Meubels voor Curaçao, Bonaire & Aruba

Het vinden van goede en betaalbare meubels op de eilanden Curaçao, Bonaire en Aruba is een grote uitdaging. Meubels kopen op Curaçao is met name lastig vanwege het beperkte aanbod, maar de levertijd kan ook enorm oplopen. Naast nieuwe meubels, kun je ook kiezen om tweedehands meubels op Curaçao aan te schaffen. Alleen ook ook hier blijkt het aanbod zeer schaars te zijn.

Maar wij hebben hier de oplossing voor! Bij KeyPro beschikken we over een ruim aanbod hoogwaardige binnen- en buitenmeubels, die we ook nog eens razendsnel leveren. Naast meubels leveren we op Curaçao en de andere eilanden ook witgoed en keukenapparatuur. Zelfs glaswerk, pannen, handdoeken of een huishoudpakket. Hoge kwaliteit producten én een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het enige wat we dan nog moeten doen is deze meubels op Curaçao, Bonaire of Aruba krijgen. En ook dat regelen we. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is kiezen en bestellen. Dan bezorgen wij de meubels op jouw tropische eiland.

"KeyPro heeft mij geholpen om mijn appartementencomplex te voorzien van 30 bedden en andere meubels"

Via KeyPro meubels kopen voor Curaçao of de andere eilanden

Ben je vastgoedinvesteerder op zoek naar een leverancier die in één keer een grote hoeveelheid nieuwe meubels voor op Curaçao, Bonaire of Aruba kan leveren? Dan helpen we jou daar graag bij! Groot voordeel is dat je bij ons maar één keer voor het transport betaalt, dus achteraf geen onverwachte kosten. De uitkomst als je een gehele woning of tegelijkertijd meerdere objecten wilt inrichten. Ook voor particuliere projecten, zoals het inrichten van een totale verhuurwoning, is dit een geweldige oplossing. Zo is in no-time je villa of appartement verhuurklaar.

Wil je jouw woning snel, maar wel met kwalitatief hoogwaardige meubels inrichten? En kun je met gemak een container vullen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of je nu meubels wilt kopen voor Curaçao, Aruba en Bonaire. Wij nemen de moeilijke stappen in het proces voor onze rekening. Van inpakken, vervoeren tot aan de verscheping.

Hoe werkt het leasen van meubels

 1. Kies producten

  Ga naar de webshop en voeg je producten toe in je winkelwagen
 2. Plaats bestelling

  Vul de juiste gegevens in en verstuur je aanvraag
 3. Aanvraag verwerken

  We geven je graag advies en plannen een afspraak voor je levering
 4. Levering & montage

  Wij verzorgen de volledige montage en installatie
Kies een van de meubelpakketten

De voordelen op een rij

In Nederland meubels kopen voor op Curaçao, Bonaire of Aruba, maar benieuwd wat de voordelen hiervan zijn voor jou als klant? Dat zetten we graag voor je op een rij. Eén leverancier, die alles levert wat je nodig hebt. Van meubels tot aan complets pannensets, zelfs een droogrek en stofzuiger. We hebben het allemaal in ons assortiment. Een heel huis in een handomdraai ingericht en geen gedoe met meerdere leveranciers. Alles op één plek, effectief en gemakkelijk!

Nog een voordeel van één leverancier, is dat je maar één keer transportkosten betaalt. Zo hou je de kosten laag en weet je waar je aan toe bent. En laten we vooral niet vergeten hoe fijn het is om alles door ons uit handen te laten nemen. Het gehele proces van bestelling tot aan de verscheping, ligt bij ons. En als de meubels dan op Curaçao of de andere eilanden zijn aangekomen, hoef jij alleen nog maar je spullen op te halen.

En je bent in goed gezelschap

We hebben al verschillende appartementen en resorts voorzien van volledige inrichting op Curaçao, Bonaire of Aruba.
"Al meer dan 25 jaar kom ik op Bonaire en sinds enkele jaren ben ik mede-eigenaar van een resort met 10 appartementen. We verhuren deze aan studenten en expats op het eiland. Hoogwaardig meubilair is op de eilanden zelf bijna niet te krijgen, daarom heb ik KeyPro hiervoor ingeschakeld. Zij hebben de volledige inrichting bij elkaar gezocht, naar de haven gebracht en ingeladen in de containers. De communicatie was top en overal werd aan gedacht. Wij hadden er geen werk van en konden op Bonaire gemakkelijk de meubels naar locatie brengen. Echt een aanrader. "
Henk Bos
Bekijk de logeerwoning pakketten

Neem contact op