Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Betaal per maand
Installatie nemen wij uit handen
Menu

Binnen 2 weken een geïnstalleerde huisraad voor (Oekraïense) vluchtelingen

Meubels en totaalinrichtingen voor vluchtelingen

Hou jij je bezig met het inrichten van opvanglocaties voor vluchtelingen? De oorlog in Oekraïne zorgt ervoor dat veel mensen wegvluchten naar onder andere Nederland. Veel gemeenten helpen vervolgens om locaties te voorzien van meubels voor de vluchtelingen of asielzoekers. Zeer belangrijk, maar ook een lastige klus. Want de kans is groot dat je niet eerder zo veel ontheemden, in een korte tijd hebt moeten huisvesten.

Inmiddels hebben we meerdere gemeenten geholpen met het leveren van meubels, voor langdurige opvang voor Oekraïense vluchtelingen (LOO) en ontheemden. Met snelle levering binnen enkele weken, zorgen we voor een complete huisraad voor vluchtelingen.

Al meer dan 10 jaar snelle levering van meubels

Meer dan 10 jaar geleden zijn we begonnen met het inrichten van (tijdelijke) woningen. Inmiddels leveren we vanuit zowel Groningen als Amsterdam en richten we dagelijks huizen in. Van opgemaakt bed tot theelepel of kurkentrekker.

Enkele maanden geleden hebben we een groot project in Haren afgerond. En dat binnen 2 weken vanaf de aanvraag. Voor de Gemeente Groningen zijn toen 200 bedden, tafels, stoelen en verschillende andere meubels voor vluchtelingen, geleverd. Maar ook het witgoed stond binnen de 14 dagen aangesloten op locatie.

Hollandse kroon huurt meubels bij KeyPro
Judith
Gemeente Hollands Kroon
We konden alles vragen, niks was te gek. Overal was wel een oplossing voor. We konden daarnaast ook heel makkelijk in contact komen. Dezelfde dag kregen we altijd nog een antwoord, dus het was voor ons heel makkelijk en prettig samenwerken.

Als wij zelf al die meubels hadden moeten aanschaffen en zelf alles hadden moeten inrichten, waren we daar heel veel tijd mee kwijt geweest

  • Snelle levering
  • Totaalpakketten
  • Volledige installatie van meubels
  • Volledige aansluiting van apparaten
  • Mogelijkheid om te huren of kopen
  • Ophalen na de huurperiode
  • Extra services zoals stoffering en TV-aansluiting

Meubels en andere services voor de huisvesting van vluchtelingen

Maar KeyPro helpt met meer dan alleen huisraad voor vluchtelingen. Heb je voor het project ook raam- of vloerafwerking nodig? Dan regelen wij dit ook. In onze shop voeg je gemakkelijk producten toe aan je winkelmand. Vervolgens vraag je de offerte aan.

Wil je zeker weten dat de meubels op tijd worden geleverd? Neem dan direct contact met ons op!

 Bekijk de meubels in de shop

Neem contact op