Maandelijks opzegbaar
Levering door heel West-Europa
Betaal per maand
Installatie nemen wij uit handen
Menu
Meubels huren Rotterdam

Meubels huren in België? Dan zit je goed bij ons!

Meubels huren in België

Bij KeyPro gaan we graag de grens over. Dus ook als je meubels wilt huren voor een woning of kantoorpand in België, zijn we jou graag van dienst. In onze overzichtelijke shop vind je een ruim assortiment meubelen om te huren. Ook kun je er terecht voor smaakvolle woonaccessoires en praktische huishoudelijke apparatuur. Met ons veelzijdige aanbod kun je werkelijk alle kanten op. Zo richt je in een handomdraai een compleet huis of kantoor in België in. Homestyling? Het was nog nooit zo gemakkelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je specifieke vragen? Neem dan zeker contact met ons op.

Meubels huren Amsterdam

Meubels huren als particulier of voor zakelijke doeleinden?

Gegarandeerde kwaliteit

Kies je ervoor om meubels te huren in België en zijn wij voor jou de partij, dan kun je rekenen op onze superservice. Bovendien geven we garantie op alle producten, zo lang de huurperiode loopt. Dus mocht er onverhoopt iets niet naar behoren werken, dan lossen we het gewoon voor je op. Zo wordt jij als klant volledig ontzorgd en maak je je nergens druk om.

Alle meubelen die je bij ons kunt huren voor homestaging, zijn van Europese kwaliteit. Hierbij gaan degelijkheid en design hand in hand. Benieuwd naar de verschillende stylen en mogelijkheden? Bekijk ons assortiment in onze shop.

Paul Grommel
International Construction Projects
"Niet alleen het organiseren van de meubelpakketten maar ook andere zaken zoals de installatie van een TV, vloeren en gordijnen werden door KeyPro geregeld."

Meubelverhuur, ideaal voor homestaging

Staat je woon- of kantoorruimte in België te koop of te huur en wil je deze zo aantrekkelijk mogelijk presenteren, dan is homestaging (verkoopstyling) de uitkomst. Met de juiste meubels en accessoires, creëer je in een oogwenk een sfeervolle ruimte. Kies je ervoor om meubels te huren, dan is het nog betaalbaar ook.

De kosten voor meubelverhuur verdien je zelfs snel terug. De meeste woningen in België die gestyled zijn verkopen namelijk niet alleen sneller, maar ook nog eens voor een hogere prijs. Tel uit je winst!

Meubels huren Rotterdam

Meubelverhuur in heel België

Ben je overtuigd van de voordelen van meubelverhuur in België? Dat horen we graag! We leveren zowel losse meubels als complete meubelsets. Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze maken in onze shop. Na je druk op de bestelknop, gaan we meteen voor je aan de slag. Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte. Na jouw akkoord, komen we de meubels op de afgesproken tijd bij jou in België bezorgen. Dit doen we op elke gewenste locatie. Het maakt dus niet uit of je meubels wilt huren in Antwerpen, Gent, Leuven, Luik, Waterloo, Brussel of Hasselt.

We rijden naar jou toe en zorgen dat jouw complete bestelling netjes wordt afgeleverd, gemonteerd en geïnstalleerd.

 

Victor Weisenbach
Woningcorporatie Nijestee
"Ik hou van korte lijntjes, snel schakelen. Jullie proberen altijd wat te regelen. Volgens mij zijn jullie heel flexibel daarin."

Neem contact op