[data-lity-desc]

Meubelverkoop

Naast de verhuur van meubels biedt KeyPro ook de mogelijkheid om meubels te kopen. U kunt kiezen tussen koop of huurkoop (koop op afbetaling). In onze overzichtelijke webshop kunt u eenvoudig aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij zorgen ervoor dat de door u gekozen meubels op het gewenste moment op uw locatie worden geleverd en gemonteerd.

Liever meubels kopen? Ook dat kan!

Wilt u snel een complete woning inrichten, van badkamer tot slaapkamer en liever meubels kopen dan huren? Ook dan bent u bij KeyPro aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardig meubilair.

Ook voor de verdere aankleding van de woning kunt u bij ons terecht. In onze uitgebreide webshop vindt u naast meubels ook alle zaken voor de verdere aankleding van een woning. Een bed- en linnenpakket, handdoeken, televisie of wasmachine, bij ons is het allemaal te vinden. Kiest u voor KeyPro, dan kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Op alle koopproducten krijgt u standaard 1 jaar fabrieksgarantie. 

Bekijk ons koopaanbod in de webshop

Jong gebruikte meubels kopen

Naast nieuwe meubels bieden wij ook een ruim assortiment jong gebruikte tweedehands meubels voor de verkoop aan. Betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Alle tweedehands koopmeubels zijn kort in gebruik geweest en niet van nieuw te onderscheiden. Of nu op zoek bent naar groot meubilair (eettafel of kast) of kleinere meubels (stoel of lamp), wij gaan graag voor u op zoek.

Ons assortiment met jong gebruikte meubels, die wij aanbieden voor de verkoop, wisselt doorlopend. Bent u op voorhand op zoek naar bepaald meubilair om uw woning voor een langere periode stijlvol in te richten of wilt u meer algemene informatie over de verkoop van jong gebruikte meubels?

Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee!

Neem vrijblijvend contact met ons op