Woningcorporaties

Meubelverhuur is ideaal voor wisselwoningen bij (grootschalige) renovatieprojecten. Wij bieden ondersteuning bij het volledig inrichten van tijdelijk huisvesting voor uw bewoners.

Meubels huren voor een wisselwoning

Overweegt u als woningcorporatie voor uw huurders een wisselwoning of rustwoning ter beschikking te stellen vanwege groot onderhoud of een renovatie? KeyPro is gespecialiseerd in de tijdelijke inrichting van woningen en beschikt over een uitgebreid assortiment meubels. Voor elk budget en iedere interieurstijl.

[data-lity-desc]

Meubels huren voor een wisselwoning

Om de kwaliteit van uw woningbezit op peil te houden, krijgt u als woningcorporatie frequent te maken met groot onderhoud en renovatieprojecten. Vaak neemt de renovatie of het herstel van woningen veel tijd in beslag en deze kan aanzienlijke overlast voor uw huurder tot gevolg hebben Vanzelfsprekend wilt u eventuele overlast door de verbouwingswerkzaamheden tot een minimum beperken voor uw huurders. 

In dergelijke situaties biedt een wisselwoning of logeerwoning een uitkomst. Uw huurder ondervindt zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden tijdens het verblijf in de overbruggingswoning, maar moet tijdelijk wel zijn eigen woning verlaten. Dan is het fijn als het tijdelijke huis ook echt als thuis aanvoelt. Soms wordt in plaats van een wisselwoning alleen overdag, tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, een rustwoning aangeboden. Om wat voor tijdelijke huisvesting het ook gaat, met de meubels van KeyPro creëert u voor uw huurders een optimaal verblijf.

Complete tijdelijke woninginrichting

Bij KeyPro kunt elk gewenst meubel los huren, maar u kunt ook kiezen voor een volledig meubelpakket, compleet met televisie, keukenapparatuur en bedlinnen. De meubelpakketten kunnen volledig naar wens worden aangepast of verder worden aangevuld met andere producten. Zo kunt u snel een sfeervolle tijdelijke woning voor uw huurders inrichten.

Meubels huren, de voordelen

Een groot voordeel van het huren van meubels is dat u hierdoor enorm flexibel bent. U kunt meubels wisselen of een meubelpakket naar wens uitbreiden, bijvoorbeeld wanneer sprake is van gezinsuitbreiding. 

Wanneer u kiest voor KeyPro, verzekert u zich van kwaliteit én aandacht. Verhuur van meubilair is ons specialisme en wij weten als geen ander hoe we een woning stijlvol en volledig kunnen inrichten. Wij garanderen professionele ondersteuning en hulp bij het inrichten van een woning. En houden daarbij optimaal rekening met uw specifieke wensen en beschikbare budget.

De voordelen op een rij:

 • Snel een gemeubileerde woning
 • Kwalitatief hoogwaardige meubels
 • Optimale flexibiliteit

Klanten over KeyPro

Bij KeyPro streven we naar tevreden klanten. Bekijk hiernaast hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

 • logo-huisvangroningen-review-keypro_furnishing[data-lity-desc]

  -Verkoopstyling- Ik ben erg tevreden over jullie werk. Ik had voordat jullie geweest waren bijna geen reactie op de woning. Maar nadat jullie de woning ingericht hadden en er nieuwe foto’s zijn gemaakt is de woning binnen een week verkocht.

  Huis van Groningen - Migiel van Dorsten

 • [data-lity-desc]

  Steekwoorden voor onze samenwerking met KeyPro zijn: doeltreffend, correct, praktisch, effectief, flexibel een One stop shop.

  Van Oord Marine Ingenuity - Bas van Lunenburg

 • Bam Logo Review KeyPro[data-lity-desc]

  BAM werkt graag met Keypro voor de huisvesting van onze buitenlandse collega's, KeyPro levert een kompleet pakket aan huisvestingsmogelijkheden waar wij als BAM geen omkijken naar hebben. Service en klantvriendelijkheid staat op een hoog niveau en dat waarderen wij ten zeerste.

  BAM- Johan Wegman

 • [data-lity-desc]

  Korte lijntjes en snelle service, daarom werken wij samen met KeyPro.

  Tom Fransen - ben-s.nl & partner makelaars

 • [data-lity-desc]

  Als vastgoedbeheerder willen wij kwaliteit bieden aan onze klanten. In plaats van zelf zaken zoals meubilair te regelen besteden wij dat graag uit aan Keypro. Zo kunnen wij ons bezighouden met onze kernactiviteiten en zijn we er van gegarandeert dat onze klanten kwalitatieve gemeubileerde woningen betrekken.

  Marcel van der Lyke - Groningse Panden

 • [data-lity-desc]

  We kennen KeyPro als een professioneel bedrijf dat goede, snelle en betaalbare dienstverlening levert, meedenkt en maatwerk biedt. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

  R. Werkman, Woningcorporatie Lefier

 • [data-lity-desc]

  Ze hebben niet alleen stijlvolle en complete meubelpakketten, ze leveren ook nog eens een top service op erg korte termijn! Wij willen niets anders meer!

  P. Grommel, Interior Service Group Netherlands BV