[data-lity-desc]

Geef kopers meer huis voor hun geld

Bij de verkoop van een woning krijgt u geen tweede kans voor een goede eerste indruk. Met verkoopstyling van KeyPro bent u zeker van een optimale presentatie van uw woning, waarmee u een breed publiek aanspreekt. Zo verhoogt u de verkoopkansen van uw woning.

Verkoopstyling, een interieuradvies
waar u op kunt bouwen

Van onze ervaren interieurstylist krijgt u voor uw woning, op basis van uw wensen, een creatief en concreet verbeterplan met duidelijke doelstellingen. Met de doelgerichte verkoopstyling van KeyPro grijpt u de onbenutte kansen van uw woning aan. Voor elk budget zijn mogelijkheden en vooraf krijgt u van ons een relevante kosten-baten analyse. Met relatief eenvoudige ingrepen kunt u uw woning in een optimale verkoopconditie brengen en hiermee de verkoopkansen aanzienlijk vergroten.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Onze werkwijze 

Bij KeyPro zijn we al jarenlang actief op het gebied van woninginrichting. Door onze ruime ervaring kunnen wij u als de beste adviseren over hoe u met een zo klein mogelijke investering, een zo hoog mogelijk resultaat behaalt. Onze grootste kracht zit ‘m in onze mentaliteit. Onze medewerkers zijn echte aanpakkers, direct aanspreekbaar en wij houden van korte lijnen. Zo komen wij snel en doelgericht tot de kern. 

Wilt u ons beter leren kennen? Bekijk dan ook zeker onze Facebook-pagina.  
 

Wat klanten zeggen over onze dienstverlening

Meubels huren? Kijk op onze webshop![data-lity-desc]
Wilma Hilhorst
Eigenaar Wiling Styling
Ruime keuze aan verhuur meubels om,in mijn geval, 2 appartementen in te richten in Blaricum voor de verkoop op Funda. Vakkundige jongens, denken mee en leveren snel!