Projecten

Bij KeyPro dragen wij dagelijks bij aan een optimale tijdelijke huisvesting van medewerkers, maar ook aan het verhuur- of verkoopklaar maken van beschikbare woningen. Zo maken wij het mede mogelijk om - in het hedendaagse digitale tijdperk - huisvesting te bieden aan medewerkers die datacentrales bouwen om gigantische hoeveelheden data op te slaan. Ook voert KeyPro al vele jaren werkzaamheden uit voor organisaties die zich bezighouden met de bouw en exploitatie van windturbines op zee. De medewerkers die hard werken aan de realisatie van deze turbines geven wij een warm thuis.

 • [data-lity-desc]
 • [data-lity-desc]
 • [data-lity-desc]
 • [data-lity-desc]

Onze klanten

 • [data-lity-desc]

  Expats

  Bent u voor uw woning op zoek naar meubels om tijdelijk te huren? In onze overzichtelijke webshop kunt zelf uw interieur samenstellen. Wij garanderen eerlijke prijzen en een korte levertijd.
  Bekijk
 • [data-lity-desc]

  Woningcorporaties

  Meubelverhuur is ideaal voor wisselwoningen bij (grootschalige) renovatieprojecten. Wij bieden ondersteuning bij het volledig inrichten van tijdelijk huisvesting voor uw bewoners.
  Bekijk
 • [data-lity-desc]

  Makelaars

  Of u nu een woning gemeubileerd wilt verhuren voor meer huuropbrengsten of op zoek bent naar verkoopstyling voor een modelwoning. Wij zorgen ervoor dat u het maximale uit de woning haalt.
  Bekijk
 • [data-lity-desc]

  Huisvesting buitenlands personeel

  Bij de werving van geschikt personeel is het vinden van passende huisvesting minstens zo belangrijk. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat iedere woning aan uw wensen voldoet en op hoge kwaliteit wordt opgeleverd.
  Bekijk
 • [data-lity-desc]

  Voetbalspelers en Voetbalclubs

  Voor voetbalspelers van grotere clubs, wordt vaak huisvesting geregeld. Of het nu gaat om een zelfstandige woning of een groepswoning, het moet een fijn thuis zijn waar de speler optimaal kan uitrusten.
  Bekijk

Voor wie werken wij?

Bij KeyPro verbreden wij graag onze horizon. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe markten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren van meubels en het sleutelklaar maken van woningen, hebben wij een stabiele klantenkring opgebouwd. Ons doel, compleet ontzorgen en verdergaan dan meubilering. Wij maken graag die extra kilometer!
 

Klanten over KeyPro

Bij KeyPro streven we naar tevreden klanten. Bekijk hiernaast hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

 • [data-lity-desc]

  Korte lijntjes en snelle service, daarom werken wij samen met KeyPro.

  Tom Fransen - ben-s.nl & partner makelaars

 • [data-lity-desc]

  Als vastgoedbeheerder willen wij kwaliteit bieden aan onze klanten. In plaats van zelf zaken zoals meubilair te regelen besteden wij dat graag uit aan Keypro. Zo kunnen wij ons bezighouden met onze kernactiviteiten en zijn we er van gegarandeert dat onze klanten kwalitatieve gemeubileerde woningen betrekken.

  Marcel van der Lyke - Groningse Panden

 • [data-lity-desc]

  We kennen KeyPro als een professioneel bedrijf dat goede, snelle en betaalbare dienstverlening levert, meedenkt en maatwerk biedt. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

  R. Werkman, Woningcorporatie Lefier

 • [data-lity-desc]

  Ze hebben niet alleen stijlvolle en complete meubelpakketten, ze leveren ook nog eens een top service op erg korte termijn! Wij willen niets anders meer!

  P. Grommel, Interior Service Group Netherlands BV