Bij KeyPro dragen wij dagelijks bij aan een optimale tijdelijke huisvesting van medewerkers, maar ook aan het verhuur- of verkoopklaar maken van beschikbare woningen. Zo maken wij het mede mogelijk om - in het hedendaagse digitale tijdperk - huisvesting te bieden aan medewerkers die datacentrales bouwen om gigantische hoeveelheden data op te slaan. Ook voert KeyPro al vele jaren werkzaamheden uit voor organisaties die zich bezighouden met de bouw en exploitatie van windturbines op zee. De medewerkers die hard werken aan de realisatie van deze turbines geven wij een warm thuis.

Projecten

 • [data-lity-desc]

  Data Centrales

  Data is de toekomst

 • [data-lity-desc]

  Offshore wind energie

  KeyPro voor schone duurzame energie

Onze klanten

 • [data-lity-desc]

  Grootschalige (bouw) projecten

  Bij de werving van geschikt (buitenlands) personeel is het vinden van passende huisvesting minstens zo belangrijk. Wilt u tijdelijk een woning inrichten en meubels huren voor een lokale medewerker of expat? KeyPro is dé specialist in meubelverhuur, met flexibele huurperiodes.
 • [data-lity-desc]

  Makelaars

  Meubels huren om gemeubileerd te verhuren voor meer huuropbrengsten of verkoopstyling voor een modelwoning? Wij zorgen ervoor dat u het maximale uit uw woning haalt.
 • [data-lity-desc]

  Woningcorporaties

  Meubelverhuur is ideaal voor wisselwoningen bij (grootschalige) renovatieprojecten. Wij bieden ondersteuning bij het volledig inrichten van tijdelijk huisvesting voor uw bewoners.
 • [data-lity-desc]

  Expats

  Bent u op zoek naar meubels om te huren tijdens uw verblijf? In onze overzichtelijk webshop kunt zelf uw interieur samenstellen. Wij garanderen eerlijke prijzen en een korte levertijd.

Voor wie werken wij?

Bij KeyPro verbreden wij graag onze horizon. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe markten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren van meubels en het sleutelklaar maken van woningen, hebben wij een stabiele klantenkring opgebouwd. Ons doel, compleet ontzorgen en verdergaan dan meubilering. Wij maken graag die extra kilometer!
 

Klanten over KeyPro

Bij KeyPro streven we naar tevreden klanten. Bekijk hiernaast hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

 • We kennen KeyPro als een professioneel bedrijf dat goede, snelle en betaalbare dienstverlening levert, meedenkt en maatwerk biedt. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

  R. Werkman, Woningcorporatie Lefier

 • Ze hebben niet alleen stijlvolle en complete meubelpakketten, ze leveren ook nog eens een top service op erg korte termijn! Wij willen niets anders meer!

  P. Grommel, Interior Service Group Netherlands BV

 • Keypro heeft voor Van Oord een totaalconcept aangeboden wat ons volledig heeft ontzorgd en naar volle tevredenheid is verlopen.
   

  E. Rog, Project Controller Offshore Wind Projects Van Oord