• Tijdelijk meubels huren voor voetbalspelers[data-lity-desc]

  Voetbalspelers huisvesten

  Voor voetbalspelers van grotere clubs, wordt vaak huisvesting geregeld. Of het nu gaat om een zelfstandige woning of een groepswoning, het moet een fijn thuis zijn waar de speler optimaal kan uitrusten.

 • [data-lity-desc]

  Datacenters

  Datacenters voor de opslag van big data

 • [data-lity-desc]

  Offshore windmolens bouwen

  KeyPro werkt al jaren voor organisaties die zich bezighouden met de bouw en exploitatie van offshore windmolens. De medewerkers die hard bouwen aan deze duurzame windturbines geven wij graag een warm thuis.

Onze klanten

 • [data-lity-desc]

  Expats

  Bent u voor uw woning op zoek naar meubels om tijdelijk te huren? In onze overzichtelijke webshop kunt zelf uw interieur samenstellen. Wij garanderen eerlijke prijzen en een korte levertijd.
 • [data-lity-desc]

  Woningcorporaties

  Meubelverhuur is ideaal voor wisselwoningen bij (grootschalige) renovatieprojecten. Wij bieden ondersteuning bij het volledig inrichten van tijdelijk huisvesting voor uw bewoners.
 • [data-lity-desc]

  Makelaars

  Of u nu een woning gemeubileerd wilt verhuren voor meer huuropbrengsten of op zoek bent naar verkoopstyling voor een modelwoning. Wij zorgen ervoor dat u het maximale uit de woning haalt.
 • [data-lity-desc]

  Huisvesting buitenlands personeel

  Bij de werving van geschikt personeel is het vinden van passende huisvesting minstens zo belangrijk. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat iedere woning aan uw wensen voldoet en op hoge kwaliteit wordt opgeleverd.

Voor wie werken wij?

Bij KeyPro verbreden wij graag onze horizon. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe markten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren van meubels en het sleutelklaar maken van woningen, hebben wij een stabiele klantenkring opgebouwd. Ons doel, compleet ontzorgen en verdergaan dan meubilering. Wij maken graag die extra kilometer!
 

Klanten over KeyPro

Bij KeyPro streven we naar tevreden klanten. Bekijk hiernaast hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

 • We kennen KeyPro als een professioneel bedrijf dat goede, snelle en betaalbare dienstverlening levert, meedenkt en maatwerk biedt. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

  R. Werkman, Woningcorporatie Lefier

 • Ze hebben niet alleen stijlvolle en complete meubelpakketten, ze leveren ook nog eens een top service op erg korte termijn! Wij willen niets anders meer!

  P. Grommel, Interior Service Group Netherlands BV

 • Keypro heeft voor Van Oord een totaalconcept aangeboden wat ons volledig heeft ontzorgd en naar volle tevredenheid is verlopen.
   

  E. Rog, Project Controller Offshore Wind Projects Van Oord