KeyPro en het Stadslab creëeren containerhotel op het Suikerunieterrein

[data-lity-desc]
05 juni 2018
Op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen, waar vroeger de suikerbieten werden verwerkt tot kristalsuiker, verrijst binnen enkele maanden een stoer hotel met 22 kamers. De hotelgasten krijgen een bijzonder en uitdagend verblijf, in een heuse zeecontainer.
  • [data-lity-desc]

Logeren op een toppunt in het Hoge Noorden

Zoals het er nu naar uitziet, opent het unieke hotel nog voor de aankomende zomervakantie haar deuren. En iedereen die een (lang) bezoek aan Groningen heeft gepland is welkom, van expats tot studenten. Internationale werknemers van de multimnationals, RUG of UMCG, maar ook studenten die geen kamer kunnen vinden in of rond de stad. Het containerhotel biedt namelijk ook de mogelijkheid om voor een langere periode een kamer te huren die van alle gemakken is voorzien.

Hiernaast is het hotel ook uitermate geschikt voor bezoekers van festivals en evenementen op het Suikerunieterrein, zoals Kadepop. En natuurlijk ook voor iedereen die een nachtje op een verrassende locatie In Groningen wil logeren. Naast kamers kun je bij het hotel en Stadslab overigens ook werkplekken (tot 350 vierkante meter) huren die van alle gemakken zijn voorzien. Ideaal voor starters en ZZP’ers.

Het Suikerunieterrein is ‘upcoming’

Met de komst van dit bijzondere hotel is het Suikerunieterrein weer een icoon rijker. Het nieuwe hotel wordt tussen de fietsbrug over het Hoendiep en de Suikerunie gesitueerd. Een ideale locatie, want bij ons (KeyPro en Stadslab Groningen) kunnen de hotelgasten terecht voor een hapje en een borreltje. Groningse gezelligheid gegarandeerd!

Mocht je overigens nog een goed idee hebben voor een naam voor het hotel? We zijn nog op zoek!
Mail je hotelnaam vóór 1 juli 2018 naar info@keypro.nl! Wordt jouw naam gekozen, dan belonen we jou met een gratis overnachting!