Het geheim van een tijdloos interieur

[data-lity-desc]
11 mei 2018
Een woning inrichten is over het algemeen niet iets wat je ieder jaar opnieuw doet. Maar hoe zorg je nu voor een tijdloos interieur waar je niet snel op uitgekeken raakt? Het antwoord zit ‘m in onze expertise, namelijk in de meubels!
  • [data-lity-desc]
  • [data-lity-desc]
  • [data-lity-desc]

Belangrijk is om voor de basis van je interieur neutrale kleuren te kiezen: bijvoorbeeld wit, grijs of beige. Met deze natuurlijke kleuren kun je er wel een tijd tegenaan. 

En houd je wel van een beetje kleur in huis? Geen enkel probleem! Want met een kleurtje op de muur, een kleurrijke accessoire of kleiner meubelstuk fleur je je woning binnen een oogwenk helemaal op en kun je je woning van je eigen ‘personal touch’ voorzien. 

Verkoopstyling voor elk budget
Wil je een woning verkopen of verhuren ook dan doet een tijdloos en neutraal interieur wonderen. De verkoopstyling van KeyPro biedt hierbij een uitkomst! Van onze ervaren interieurstylist krijg je op basis van je wensen een creatief en concreet verbeterplan met duidelijke doelstellingen. 

Met de doelgerichte verkoopstyling van KeyPro grijp je de onbenutte kansen van je woning aan. Voor elk budget zijn mogelijkheden en vooraf krijg je van ons een relevante kosten-baten analyse. Met relatief eenvoudige ingrepen kun je je woning in een optimale conditie brengen en hiermee de verkoop- of verhuurkansen aanzienlijk vergroten.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan