Wat is goedkoper, meubels huren of meubels kopen?

Het huren van meubilair is veelal voordelig wanneer u deze voor een korte periode nodig heeft. Door meubels te huren bespaart u veel tijd en voorkomt u stress doordat u zich geen zorgen hoeft te maken over oa het uitzoeken, transporteren en installeren. Wanneer u de meubels niet meer nodig heeft worden deze voor u gedemonteerd en opgehaald. Op deze manier blijft u niet met meubels achter die u moet verkopen of weggooien.

Waar bestaat de eerste factuur uit?

De eerste factuur bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Huur meubilair voor de eerste maand
  • Borg
  • Eventuele eenmalige kosten zoals gekochte artikelen, installatie service, transport en extra werkzaamheden

Wat wordt verstaan onder installatie service?

Onze service is ervoor om u te ontzorgen. Dit betekent dat wij zorgen dat de items worden getransporteerd, in elkaar worden gezet en op de juiste plek worden gezet.

Bij verhuur geldt levering en installatie, demontage en retourname van alle producten.

Waarom zijn de bezorgkosten zo hoog?

In bepaalde gevallen kunnen de verhoudingsgewijs bezorgkosten hoog uitvallen. De bezorgkosten zijn onder andere afhankelijk van de afstand waar de producten geleverd dienen te worden. Voor de bezorging en installatie hebben wij met onze eigen professionals in dienst. Onze professionals komen altijd minimaal met zijn tweeën en kunnen bij een heel interieur slechts 1 rit per dag doen. Dit betekent dat zij een hoop uren maken om de producten te leveren én en op te halen.

Kan ik meubels zelf ophalen?

Nee helaas is het niet mogelijk om zelf meubels op te halen.

Hoe zit het met garantie op huur meubels?

Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor al onze producten. Mocht een artikel desondanks toch defect raken zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt omgeruild voor een vervangend product. Wij spreken liever over comfort waarbij wij u te allen tijde zit-, slaap-, en kookgarantie geven. Dit houdt in dat u op ons kunt rekenen gedurende de gehele looptijd. Het spreekt natuurlijk voor zich dat wij deze condities enkel beloven wanneer er op een normale manier gebruik wordt gemaakt van onze producten.

Hoe zit het met garantie bij het kopen van meubels?

Bij ons krijgt u volledige fabrieksgarantie bij nieuwe producten. Bij gebruikte producten geven wij standaard 1 jaar garantie.

Zijn de meubels nieuw of gebruikt?

Bij de verhuur van meubels werken wij met zowel nieuwe als jong gebruikte meubels. Wij garanderen dat de meubels in goede conditie zijn zodat u er heerlijk van kunt genieten.

Zit ik direct aan m’n webshop bestelling vast?

Nee u zit niet direct vast aan uw bestelling. Op basis van uw aanvraag nemen wij altijd contact met u op. Zo kan het voorkomen dat bepaalde producten niet (meer) beschikbaar zijn voor de gewenste periode. Wij proberen samen met u te kijken naar een alternatief. Pas als alles naar wens is ontvangt u van ons de factuur

Staat uw vraag er nog niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.