Voetbalspelers en Voetbalclubs

Voor voetbalspelers van grotere clubs, wordt vaak huisvesting geregeld. Of het nu gaat om een zelfstandige woning of een groepswoning, het moet een fijn thuis zijn waar de speler optimaal kan uitrusten.

Creëer een fijn thuis

KeyPro beschikt over een uitgebreid assortiment meubels, voor elk budget en iedere interieurstijl. Of u nu kiest voor een flexibele huurperiode of voor (huur)koop van meubels, bij KeyPro behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Zo creëert u in een handomdraai de ideale woning voor uw speler!

 

[data-lity-desc]

Voetbalspelers huisvesten? Huur meubels!

Het vinden van een geschikte tijdelijke woning voor een speler kan u als voetbalclub een flinke zoektocht opleveren. De vraag overstijgt het aanbod op de woningmarkt en veel (internationale) bedrijven hebben moeite met het vinden van geschikte tijdelijke huisvesting. Kijkt u verder dan het standaard woningaanbod, dan opent de woningmarkt al snel haar deuren. Huur meubels en maak elke woning geschikt voor de huisvesting van uw voetbalspelers!

Wanneer u kiest voor KeyPro, verzekert u zich van kwaliteit én aandacht. Verhuur van meubilair is ons specialisme en wij weten als geen ander hoe we een woning stijlvol en volledig kunnen inrichten. Wij garanderen professionele ondersteuning en hulp bij het inrichten van een woning. En houden daarbij optimaal rekening met uw specifieke wensen en beschikbare budget. Zo levert KeyPro al meubels aan voetbalclubs FC Groningen, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles, die voor hun buitenlandse spelers tijdelijke huisvesting hebben geregeld.

Meubels huren, de voordelen

Een groot voordeel van het huren van meubels is dat u hierdoor enorm flexibel bent. U kunt meubels wisselen of een meubelpakket naar wens uitbreiden, bijvoorbeeld wanneer sprake is van gezinsuitbreiding. 

Wanneer u kiest voor KeyPro, verzekert u zich van kwaliteit én aandacht. Verhuur van meubilair is ons specialisme en wij weten als geen ander hoe we een woning stijlvol en volledig kunnen inrichten. Wij garanderen professionele ondersteuning en hulp bij het inrichten van een woning. En houden daarbij optimaal rekening met uw specifieke wensen en beschikbare budget.

De voordelen op een rij:

  • Snel een gemeubileerde woning
  • Kwalitatief hoogwaardige meubels
  • Optimale flexibiliteit