Makelaars

Of u nu een woning gemeubileerd wilt verhuren voor meer huuropbrengsten of op zoek bent naar verkoopstyling voor een modelwoning. Wij zorgen ervoor dat u het maximale uit de woning haalt.

Huur meubels voor de perfecte modelwoning

Wilt u er zeker van zijn dat een te koop staande woning een verpletterende eerste indruk maakt? Bij KeyPro kunt u tijdelijk kwalitatief hoogwaardige meubels huren en in een handomdraai een aantrekkelijke modelwoning creëren. Wij zorgen ervoor dat u met tijdelijke meubilering het maximale uit een koop- of huurwoning kunt halen. Succes verzekerd!

Vandaag de dag stellen (potentiële) kopers en huurders hoge eisen aan een woning. Als deze er niet tiptop uitziet, wordt vaak niet een de moeite genomen om een woning te bezichtigen. Zonde, wat veel woningen hebben wel potentie. Voor veel kijkers is het echter moeilijk om op basis van een leegstaande woning te visualiseren hoe deze er uitziet als deze is ingericht.

[data-lity-desc]

Verkoopstyling, de optimale presentatie van uw woning

Met verhuur- of verkoopstyling van KeyPro bent u zeker van een optimale presentatie van een woning, waarmee u een breed publiek aanspreekt. Met de juiste meubels en woonaccessoires maakt u de woning nog aantrekkelijker voor potentiële kopers of huurders. Bovendien kunnen zij zich op deze manier een beter beeld vormen hoe de woning eruit komt te zien, wanneer hun eigen meubels erin staan. De ingerichte woning onderscheidt zich van andere woningen op de markt, waardoor u snel uw verhuur- of verkoopkansen verhoogt.

Losse meubels of een compleet meubelpakket huren

Bij KeyPro kunt elk gewenst meubel los huren, maar u kunt ook kiezen voor een volledig meubelpakket. Zo kunt u razendsnel een complete leegstaande woning inrichten. Door onze ruime ervaring kunnen wij u als de beste adviseren over hoe u met een zo klein mogelijke investering, een zo hoog mogelijk resultaat behaalt.

Wilt u ons beter leren kennen? Bekijk dan ook zeker onze Facebook-pagina

Meubels huren, de voordelen

Een groot voordeel van het huren van meubels is dat u hierdoor enorm flexibel bent. U kunt meubels wisselen of een meubelpakket naar wens uitbreiden, bijvoorbeeld wanneer sprake is van gezinsuitbreiding. 

Wanneer u kiest voor KeyPro, verzekert u zich van kwaliteit én aandacht. Verhuur van meubilair is ons specialisme en wij weten als geen ander hoe we een woning stijlvol en volledig kunnen inrichten. Wij garanderen professionele ondersteuning en hulp bij het inrichten van een woning. En houden daarbij optimaal rekening met uw specifieke wensen en beschikbare budget.

De voordelen op een rij:

  • Snel een gemeubileerde woning
  • Kwalitatief hoogwaardige meubels
  • Optimale flexibiliteit

Wat klanten zeggen over onze dienstverlening

Wat klanten zeggen over onze dienstverlening

Meubels huren? Kijk op onze webshop![data-lity-desc]
Wilma Hilhorst
Eigenaar Wiling Styling
Ruime keuze aan verhuur meubels om,in mijn geval, 2 appartementen in te richten in Blaricum voor de verkoop op Funda. Vakkundige jongens, denken mee en leveren snel!