Huisvesting buitenlands personeel

Bij de werving van geschikt personeel is het vinden van passende huisvesting minstens zo belangrijk. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat iedere woning aan uw wensen voldoet en op hoge kwaliteit wordt opgeleverd.

Huur meubels en creëer een thuis 

Bij de werving van geschikt (buitenlands) personeel is het vinden van passende huisvesting minstens zo belangrijk. Wilt u tijdelijk een woning inrichten en meubels huren voor een lokale medewerker of expat? KeyPro is dé specialist in meubelverhuur, met flexibele huurperiodes.

Het vinden van een geschikte tijdelijke woning voor uw medewerkers kan u een flinke zoektocht opleveren. De vraag overstijgt het aanbod op de woningmarkt en veel internationale bedrijven en multinationals hebben moeite met het vinden van geschikte huisvesting voor hun personeel. Kijkt u verder dan het standaard woningaanbod, dan opent de woningmarkt al snel haar deuren. Huur meubels en maak elke woning geschikt voor de huisvesting van uw personeel!

[data-lity-desc]

Ook een gestoffeerde woning biedt mogelijkheden

U kunt uw zoekbereik op de woningmarkt vergroten door niet enkel naar gemeubileerde woningen te kijken, maar ook gestoffeerde woningen in overweging te nemen. Voor dit laatste type woning kunt u met de huurmeubels van KeyPro in een handomdraai een sleutelklare woning voor uw medewerker creëren. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment meubels, voor elk budget en iedere interieurstijl. Of u nu kiest voor een flexibele huurperiode of voor (huur)koop van meubels, bij KeyPro behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Wij creëren uw comfort zone! 

Losse meubels of een compleet meubelpakket huren

Bij KeyPro kunt elk gewenst meubel los huren, maar u kunt ook kiezen voor een volledig meubelpakket, compleet met televisie, keukenapparatuur en bedlinnen. Alle meubelpakketten bieden wij voor zowel verhuur, huurkoop als verkoop aan. Zo krijgt u een woningrichting op maat en kunt u in een handomdraai een complete woning inrichten. Binnen mum van tijd een sleutelkare woning, een warmer welkom kunt u uw nieuwe medewerker niet geven.

Extra service: Wij helpen u een geschikte woning te vinden

Lukt het u niet om een geschikte woning te vinden? Ook daar kunnen wij u bij helpen! Wij brengen u graag in contact met een van onze partners die gespecialiseerd zijn in de verhuur van woningen aan expats. Zo bundelen we onze krachten om u zo goed en snel mogelijk te helpen. 

Meubels huren, de voordelen

Een groot voordeel van het huren van meubels is dat u hierdoor enorm flexibel bent. U kunt meubels wisselen of een meubelpakket naar wens uitbreiden, bijvoorbeeld wanneer sprake is van gezinsuitbreiding. 

Wanneer u kiest voor KeyPro, verzekert u zich van kwaliteit én aandacht. Verhuur van meubilair is ons specialisme en wij weten als geen ander hoe we een woning stijlvol en volledig kunnen inrichten. Wij garanderen professionele ondersteuning en hulp bij het inrichten van een woning. En houden daarbij optimaal rekening met uw specifieke wensen en beschikbare budget.

De voordelen op een rij:

 • Snel een gemeubileerde woning
 • Kwalitatief hoogwaardige meubels
 • Optimale flexibiliteit

Klanten over KeyPro

Bij KeyPro streven we naar tevreden klanten. Bekijk hiernaast hoe klanten onze dienstverlening ervaren.

 • logo-huisvangroningen-review-keypro_furnishing[data-lity-desc]

  -Verkoopstyling- Ik ben erg tevreden over jullie werk. Ik had voordat jullie geweest waren bijna geen reactie op de woning. Maar nadat jullie de woning ingericht hadden en er nieuwe foto’s zijn gemaakt is de woning binnen een week verkocht.

  Huis van Groningen - Migiel van Dorsten

 • [data-lity-desc]

  Steekwoorden voor onze samenwerking met KeyPro zijn: doeltreffend, correct, praktisch, effectief, flexibel een One stop shop.

  Van Oord Marine Ingenuity - Bas van Lunenburg

 • Bam Logo Review KeyPro[data-lity-desc]

  BAM werkt graag met Keypro voor de huisvesting van onze buitenlandse collega's, KeyPro levert een kompleet pakket aan huisvestingsmogelijkheden waar wij als BAM geen omkijken naar hebben. Service en klantvriendelijkheid staat op een hoog niveau en dat waarderen wij ten zeerste.

  BAM- Johan Wegman

 • [data-lity-desc]

  Korte lijntjes en snelle service, daarom werken wij samen met KeyPro.

  Tom Fransen - ben-s.nl & partner makelaars

 • [data-lity-desc]

  Als vastgoedbeheerder willen wij kwaliteit bieden aan onze klanten. In plaats van zelf zaken zoals meubilair te regelen besteden wij dat graag uit aan Keypro. Zo kunnen wij ons bezighouden met onze kernactiviteiten en zijn we er van gegarandeert dat onze klanten kwalitatieve gemeubileerde woningen betrekken.

  Marcel van der Lyke - Groningse Panden

 • [data-lity-desc]

  We kennen KeyPro als een professioneel bedrijf dat goede, snelle en betaalbare dienstverlening levert, meedenkt en maatwerk biedt. We zijn erg tevreden over de samenwerking.

  R. Werkman, Woningcorporatie Lefier

 • [data-lity-desc]

  Ze hebben niet alleen stijlvolle en complete meubelpakketten, ze leveren ook nog eens een top service op erg korte termijn! Wij willen niets anders meer!

  P. Grommel, Interior Service Group Netherlands BV