Huisvesting buitenlands personeel

Bij de werving van geschikt personeel is het vinden van passende huisvesting minstens zo belangrijk. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat iedere woning aan uw wensen voldoet en op hoge kwaliteit wordt opgeleverd.

Huur meubels en creëer een thuis 

Bij de werving van geschikt (buitenlands) personeel is het vinden van passende huisvesting minstens zo belangrijk. Wilt u tijdelijk een woning inrichten en meubels huren voor een lokale medewerker of expat? KeyPro is dé specialist in meubelverhuur, met flexibele huurperiodes.

Het vinden van een geschikte tijdelijke woning voor uw medewerkers kan u een flinke zoektocht opleveren. De vraag overstijgt het aanbod op de woningmarkt en veel internationale bedrijven en multinationals hebben moeite met het vinden van geschikte huisvesting voor hun personeel. Kijkt u verder dan het standaard woningaanbod, dan opent de woningmarkt al snel haar deuren. Huur meubels en maak elke woning geschikt voor de huisvesting van uw personeel!

[data-lity-desc]

Ook een gestoffeerde woning biedt mogelijkheden

U kunt uw zoekbereik op de woningmarkt vergroten door niet enkel naar gemeubileerde woningen te kijken, maar ook gestoffeerde woningen in overweging te nemen. Voor dit laatste type woning kunt u met de huurmeubels van KeyPro in een handomdraai een sleutelklare woning voor uw medewerker creëren. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment meubels, voor elk budget en iedere interieurstijl. Of u nu kiest voor een flexibele huurperiode of voor (huur)koop van meubels, bij KeyPro behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Wij creëren uw comfort zone! 

Losse meubels of een compleet meubelpakket huren

Bij KeyPro kunt elk gewenst meubel los huren, maar u kunt ook kiezen voor een volledig meubelpakket, compleet met televisie, keukenapparatuur en bedlinnen. Alle meubelpakketten bieden wij voor zowel verhuur, huurkoop als verkoop aan. Zo krijgt u een woningrichting op maat en kunt u in een handomdraai een complete woning inrichten. Binnen mum van tijd een sleutelkare woning, een warmer welkom kunt u uw nieuwe medewerker niet geven.

Extra service: Wij helpen u een geschikte woning te vinden

Lukt het u niet om een geschikte woning te vinden? Ook daar kunnen wij u bij helpen! Wij brengen u graag in contact met een van onze partners die gespecialiseerd zijn in de verhuur van woningen aan expats. Zo bundelen we onze krachten om u zo goed en snel mogelijk te helpen. 

Meubels huren, de voordelen

Een groot voordeel van het huren van meubels is dat u hierdoor enorm flexibel bent. U kunt meubels wisselen of een meubelpakket naar wens uitbreiden, bijvoorbeeld wanneer sprake is van gezinsuitbreiding. 

Wanneer u kiest voor KeyPro, verzekert u zich van kwaliteit én aandacht. Verhuur van meubilair is ons specialisme en wij weten als geen ander hoe we een woning stijlvol en volledig kunnen inrichten. Wij garanderen professionele ondersteuning en hulp bij het inrichten van een woning. En houden daarbij optimaal rekening met uw specifieke wensen en beschikbare budget.

De voordelen op een rij:

  • Snel een gemeubileerde woning
  • Kwalitatief hoogwaardige meubels
  • Optimale flexibiliteit
Meubels huren? Kijk op onze webshop![data-lity-desc]
Alex (expat)
Manager
KeyPro ging verder om ons appartement op korte termijn te gereed krijgen. Toonde oneindig veel geduld toen we heen en weer gingen om het meubilair dat we nodig hadden te finaliseren. Hoge kwaliteit en snelle reactietijd.
Meubels huren? Kijk op onze webshop![data-lity-desc]
P. Grommel
Residential Property Manager
Ze hebben niet alleen stijlvolle en complete meubelpakketten, ze leveren ook nog eens een top service op erg korte termijn! Wij willen niets anders meer.