Het meubileren van een woning uitbesteden

Simpel, snel en zonder zorgen

Speciaal voor verhuurders, makelaars, zorginstanties en bedrijven die snel en vakkundig een (tijdelijke) woning ingericht willen hebben, neemt KeyPro de woonzorgen uit handen.

Meubileren zonder zorgen

KeyPro meubileert elke woning in een smaak die bij uw wensen past, met meubels van hoge kwaliteit, voor elke gewenste periode. Daarnaast verzorgen wij alle abonnementen, aansluitingen en verzekeringen. Ons eigen serviceteam zorgt er voor dat een huurder zich binnen een dag thuis voelt in de nieuwe woning. 

Handig voor makelaars die snel en professioneel een huis in de markt willen zetten, instanties die begeleid wonen aanbieden en bedrijven die langdurig gasten of expats willen huisvesten. Het is ook mogelijk om meubels te huren via onze meubelverhuur service. 

  • Woning binnen 24 uur volledig ingericht en voorzien van alle faciliteiten
  • Eén aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot inrichting, aansluitingen en onderhoud
  • Een ervaren serviceteam voor het aansluiten van apparatuur, allerhande schilderwerk, het leggen van vloeren of andere woonwensen

Met hoogwaardige meubels op voorraad, een eigen serviceteam stand-by en ruime ervaring in het inrichten van woningen leveren wij direct alles wat een huurder nodig heeft om prettig en zorgeloos te wonen.

Gemeubileerde appartementen

KeyPro biedt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt volledige meubilering van appartementen. Snel, zonder zorgen en geheel afgestemd op uw woonwensen. Zoekt u een volledig ingericht appartement voor uzelf of voor tijdelijk personeel? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Wij bieden gemeubileerde appartementen in Groningen, gemeubileerde appartementen in Amsterdamen gemeubileerde appartementen in Den Haag.